Ücretsiz yapay zeka alternatifi var mı?

Yer
Camp Nou
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir ekteki gibi araba fotoğraflarına ihtiyacım olduğu ve internette aradığım görselleri bulamamam sebebiyle yapay zekaya bu işi yaptırmayı denedim ve çok beğendim. Ekteki fotoğraf yapay zeka tarafından yapıldı fakat bu ve benzeri hizmetler ücretli ve çoğunlukla Dolar veya Euro bazında olduğu için çok tuzlu. Bu fotoğraf gibi gerçekçi ve çizgi film gibi olmayan ücretsiz bir yapay zeka aracı var mı? Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Deneme Stockimg Ai.png
    Deneme Stockimg Ai.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 54
Merhaba, bir süredir ekteki gibi araba fotoğraflarına ihtiyacım olduğu ve internette aradığım görselleri bulamamam sebebiyle yapay zekaya bu işi yaptırmayı denedim ve çok beğendim. Ekteki fotoğraf yapay zeka tarafından yapıldı fakat bu ve benzeri hizmetler ücretli ve çoğunlukla Dolar veya Euro bazında olduğu için çok tuzlu. Bu fotoğraf gibi gerçekçi ve çizgi film gibi olmayan ücretsiz bir yapay zeka aracı var mı? Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.

POE var.

POE var.
Bu gerçekten çok yardımcı oldu. Çok teşekkürler!

ChatGPT ile günde 3 fotoğraf yapabilirsin ücretsiz.
Resim konusunda çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama farklı ayarlar ile tekrar deneyeceğim. Teşekkürler!

İyi bir bilgisayara sahipsen, bu tür uygulamalar yerine FLUX adlı yapay zekayı kullanabilirsin. Eğer daha orta seviyede bir bilgisayarın varsa, Stable Diffusion tercih edebilirsin. Bu yapay zekaları yerel olarak bilgisayarında çalıştıracağın için, fotoğraflar paylaşılmadığı sürece kimse tarafından kullanılamaz veya bulunamaz. Ayrıca bu yapay zekaları kullanmayı tercih edersen, kaynakları dikkatlice incelemeli ve fotoğraf kalitesini artırıcı yöntemleri öğrenmelisin. Alternatif olarak, Leonardo AI sitesi üzerinden Stable Diffusion kaynaklarını günlük 150 kredi ile kullanabilirsin ve sürekli yeni hesap açarak bu hizmeti ücretsiz sürdürebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı