Mobilde var mı?
YouTube Vanced var mobil için reklam engelleyici değil reklamsız YouTube uygulaması.
Mobilde var mı?
Video indirme dışında hiç bir sıkıntısı yok.YouTube Vanced var mobil için.
Aradığım yorum işte bu. Aile paketi alınırsa 6 kişi 28 lira veriliyor. Bazı kartlar %50 iade bile yapıyor bu üyelik için. Su bile şu devirde daha pahalıyken böyle fırsatı tepmemek gerek.Papara cashback ve Youtube öğrenci kombosuyla, ayda 5 TL'ye hem Youtube Premium hem de Youtube Müzik kullanıyorum. Hem web, hem mobilde rahatım.![]()
iOS için benim bildiğim bir uygulama yok maalesef.Apple için bildiğiniz var mı?
Bu site vanced'ın kendi sitesi değil mi?iOS için benim bildiğim bir uygulama yok maalesef.
Kapandı diye biliyordum.
Zor sanıyorsun değil mi Google'ın devasa sunucuları ile bunu yapmasını? Stream ettiği saniye ekler isterse.Mümkün değil, çünkü bir video sadece bir firmanın reklamını içermiyor, sürekli değişiyor.
Bu durumda ileri sarma hakkın olacağını mı sarıyorsun, çok zekisin? Normal içerikteyken bile Premium özelliği haline getirirler. Daha iyi günlerimiz, 1'den 2'ye, 2'den 5'e...İleri saracağız ?
TV zannettin herhalde.
ATV değil bu.
Adı üstünde YouTube.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.