RX 580 4GB almak istiyorum 3. sahibi olacağım kartın. Faturası yokmuş fakat kutu ve garantisi varmış. Sizce bir sorun olur mu garantiye yollayabilir miyim ?
Hocam, o kart üçüncü el durumuna düşecek kadar ne yapılmış olabilir. Düşünün. Normalde ikinci el piyasasına bakılır. RX580 gibi bir kart, üçüncü el piyasasına düşmüşse, yüksek miktarda zorlanmıştır, madencilik yapılmıştır.
arkadaşlar konuya açıklık getireyim istanbulda arkadaşım var abim sayılır çocuk onun evine götürüp test edecek yani orda bakacak sonra 900 tl ye alacağım . 1060 6gb ımı satıyorum kasa + 580 4gb alıyorum nvidia'Nın saçma driverlarından çok sıkıldım çünkü
Sıfır alacak kadar zenginseniz buyurun alın 2. el 3. el her türlü alınır iyice ağzını arayın konuşun güvendiğiniz biriyse zaten sıkıntı yok ama adamın oyuncu olmadığına kanaat getirmiyorsanız almayın. Sıfır alınmış peh şurdaki garantici tipleri görünce elim ayağım titriyor ya sıfırı 6-7 bin TL
Sıfır alacak kadar zenginseniz buyurun alın 2. el 3. el her türlü alınır iyice ağzını arayın konuşun güvendiğiniz biriyse zaten sıkıntı yok ama adamın oyuncu olmadığına kanaat getirmiyorsanız almayın. Sıfır alınmış peh şurdaki garantici tipleri görünce elim ayağım titriyor ya sıfırı 6-7 bin TL
hocam sence 300 tl ye kasa alıp 580 4gb ı alayımı direk yoksa 1 tane 1151 cpu cooler + 200 tl ye kasa alıp kart almayıp biraz daha bekliyeyimi ne diyosun
Kasanın acelesi yok bugün de aynı fiyat önümüzdeki yılda 3 aşağı 5 yukarı yine aynı fiyat ama kartı eğer indirimde veya temiz satılık bulduysan kartı kaçırma derim.
Kasanın acelesi yok bugün de aynı fiyat önümüzdeki yılda 3 aşağı 5 yukarı yine aynı fiyat ama kartı eğer indirimde veya temiz satılık bulduysan kartı kaçırma derim.