2.El ekran kartı alınır mı?

Alınır mı?

• Alınır

Oy: 11 40,7%
  • Alınmaz

Oy: 16 59,3%

• Oy verenlerin toplamı
    27
Şimdi şöyle söyleyeyim. Eğer mining yapılmadığından eminsen her türlü garantili veya garantisiz alınır. RX serisi kart alıyorsan 3 sene garantisi bulunan Strix ve Gaming X modellerinde en az 1 sene, diğer 2 sene garantisi olan modellerde en az 6 ay garantili olmasına özen göster. Onun dışında facebook alım satım gruplarında 1100-1200 aralığında kutulu ve garantisiz RX 580 8GB çok rahat bulursun. 1250TL 570 için çok fazla. Nitro+ RX 570 için eğer kutu fatura ve garanti varsa maksimum 850-900TL verilir.

2. El ekran kartı alınır da o kart alınmaz, 1000 TL civarlarına sahibinden.com sitesinde RX 580 kartlar bile var üstelik 8 GB versiyonları. Mesela ben de 2. el 1080 Ti almayı düşünüyorum 3500 TL civarı fiyatları var, o fiyata sıfır olarak alabileceğim tek şey 1660 Ti olduğunu düşünürsek 2. el almak Türkiye şartlarında çok daha mantıklı. Tabi kartın temiz ve sağlam olmasını da gözardı etmemek şartıyla.
Rx5700xt ve 2060S.1080ti ile yakın güçlerde Rx5700xt daha güçlü.Hemde sıfır.

4500 TL civarı ama ve hiç stabil performansı yok nereye baksam bir hata mevcut, o yüzden onu almak istemiyorum.
3500TL'den başlıyor 2 fanlı modeller ile nitro+ 3900TL.2060S yeni mimari RT destekliyor DLSS 2.0 destekliyor.RT açmayıp sadece DLSS 2.0 açsanız bile 1080ti'dan çok daha yüksek değerler alırsınız destekli oyunlarda.Unutmayalım ki sizin dediğiniz kart 2.el bu sıfır.

Bütçenizi 1500 civarına arttırabilirseniz önereceğim 0 kartlar:
veya
Daha güncel ve rakibine göre %85 daha az elektrik tüketiyor. RX580 0 olarak alınmaz. 2.el olarak 8GB versiyonuna bile 1000TL'den fazla verilmez. Saçma şişirilmiş fiyatlardan almayın.
Maalesef bütçemi o kadar arttıramıyorum ama İnceHesapta galiba bayram indirimleri başlıyor MSI bilgisayarlarda az önce bakınca indirim varmış bakalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı