Üçüncü öğrenilecek dil tercihi

İngilizce biliyorsan ve İspanyolca temelin varsa Fransızca ya da italyanca dillerinden birini çok daha kolay öğrenebilirsin. Öğrenim açısından senin adına daha zor olsa da bu 2 dili istemezsen Almanca'da güzel bir alternatif. İngilizce - İspanyolca - Almanca üçlüsü bence gayet iyi bir kombinasyon. Ben işin biraz daha kolayına kaçıp Almanca yerine Fransızca öğrendim ortak çok noktası olan diğer 2 dili daha bildiğim için.

Fransızca ilgimi çekmiyor Rusçaya başladım yavaş yavaş, kurs alacağım önümüzdeki hafta Almancam az buçuk var fakat Rusçadan sonra gelistirecegim.
Japonca, ural-altay dil ailesinden öğrenmesi bazı dillere göre daha kolay olabilir.

Doğu dillerinden Çince daha cazip geliyor.

Tabii ki Almanca.
C2 İngilizce, C1 İspanyolca ve Almancam var. Yurtdışına eğer çıkarsan çok daha hızlı gelişir.
Benden sana tavsiye, bol bol Almanca konuşmaya çalış, Almanya da fuara gittiğimde sadece Almanca konuşmaya çalıştım, çok zorlayınca hakikaten Almanca bildiğimi o an çok iyi şekilde hissettim.

Tabii ki Almanca.
C2 İngilizce, C1 İspanyolca ve almancam var. Yurtdışına eğer çıkarsan çok daha hızlı gelişir.
Benden sana tavsiye, bol bol Almanca konuşmaya çalış, Almanya'da fuara gittiğimde sadece Almanca konuşmaya çalıştım, çok zorlayınca hakikaten Almanca bildiğimi o an çok iyi şekilde hissettim.

3 Yıl yaşadım zaten bu iki dili iyi biliyorum Almancam orta düzeyde Rusça'ya başladım ve daha sonra Çince öğreneceğim.
Hocam bir batıdan bir doğudan Çince veya rusça öğrenirseniz mükkemmel olur.

Aynen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı