Çözüldü UEFI boot Legacy olmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba. Laptopa Windows 7 kuracağım ama kurulumda hata alıyorum. Çözüm olarak boot mode kısmını UEFI'den legacy yapın diyordu ama benim BIOS'ta boot mode değiştirme yok, ya da ben bulamadım. Boot menüsünde fastboot var. Acaba o etkinken UEFI, devre dışıyken de legacy mi oluyor?

Merhaba. Laptopa Windows 7 kuracağım ama kurulumda hata alıyorum. Çözüm olarak boot mode kısmını UEFI'den legacy yapın diyordu ama benim BIOS'ta boot mode değiştirme yok, ya da ben bulamadım. Boot menüsünde fastboot var. Acaba o etkinken UEFI, devre dışıyken de legacy mi oluyor?
Yeni anakartların 7 desteği yok. Neden 7 kurmak istiyorsunuz? Fastboot sadece hızlı açılmadır.

Yeni anakartların 7 desteği yok. Neden 7 kurmak istiyorsunuz? Fastboot sadece hızlı açılmadır.

Laptop yeni olsa da çok kötü. Celeron var daha ne olsun. 8.1 yar etmedi, Windows 10 da kafayı yedi, linuxıda sevmiyorum. Celeron işlemci 4 GB da RAM var, bu sistemi anca Windows 7 adam eder ama kuramıyorum.

Laptop yeni olsa da çok kötü. Celeron var daha ne olsun. 8.1 yar etmedi, Windows 10 da kafayı yedi, linuxıda sevmiyorum. Celeron işlemci 4 GB da RAM var, bu sistemi anca Windows 7 adam eder ama kuramıyorum.
8.1 Embedded İndustry Pro kurun. 7'den hiç hayır gelmez.

CSM seçeneği varsa onu aktifleştirin.

CSM'i etkinleştirince UEFI mi legacy mi seçebiliyorum. Çok teşekkür ederim.
Kaldırmıyor derken? Yavaş çalışıyorsa Update'ler bitene kadar bekleyip Update kapatmanız düzelirdi diye düşünüyorum.

Yaptım. Tüm upateleri yapıp hizmetlerden devre dışı bıraktım ama laptop aşırı ağır. SSD taktım az biraz açılış hızlandı o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı