BumbleBee Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 158 Çözümler 1 1 Mayıs 2017 #1 MF dedi: MBR Diski Veri Kaybı Olmadan GPT'ye Dönüştürün - Technopat Genişletmek için tıkla... UEFI desteklemeyen bilgisayarlarda da MBR'yi GPT'ye çevirebilir miyim?
MF dedi: MBR Diski Veri Kaybı Olmadan GPT'ye Dönüştürün - Technopat Genişletmek için tıkla... UEFI desteklemeyen bilgisayarlarda da MBR'yi GPT'ye çevirebilir miyim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Mayıs 2017 #2 UEFI olmayan sistemlerde işletim sistemi kurulu disk olarak değil de depolama diski olarak GPT'yi kullanabilirsiniz.
UEFI olmayan sistemlerde işletim sistemi kurulu disk olarak değil de depolama diski olarak GPT'yi kullanabilirsiniz.
BumbleBee Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 158 Çözümler 1 1 Mayıs 2017 #3 MF dedi: UEFI olmayan sistemlerde işletim sistemi kurulu disk olarak değil de depolama diski olarak GPT'yi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz Disk Yönetimi aracı ile mi yapılıyor?
MF dedi: UEFI olmayan sistemlerde işletim sistemi kurulu disk olarak değil de depolama diski olarak GPT'yi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz Disk Yönetimi aracı ile mi yapılıyor?