recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.205 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ekim 2021 #1 Ekran kartım UEFI desteklese de Secure Boot açmak için BIOS'dan CSM yerine UEFI seçtiğimde ve kaydedip çıktığımda alttaki hatayı alıyorum. UEFI desteklemesine rağmen GOP gibi birşeyi güncellemem mi gerekiyor. @ItsAllGoodman @Yener K. @Rivadex @Recep Baltaş Son düzenleme: 7 Ekim 2021
Ekran kartım UEFI desteklese de Secure Boot açmak için BIOS'dan CSM yerine UEFI seçtiğimde ve kaydedip çıktığımda alttaki hatayı alıyorum. UEFI desteklemesine rağmen GOP gibi birşeyi güncellemem mi gerekiyor. @ItsAllGoodman @Yener K. @Rivadex @Recep Baltaş
Win11 Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M H İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Ram: 16 Gb DDR4 2666MHz Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT730 İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci(Galiba) 28 Ocak 2024 #11 recaii dedi: MSI'ın Windows 11 için çıkardığı beta sürüm. 7A38VBD3(beta version) Anlamadım yaşadığım sorunu MSI'ya mı bildireyim? Genişletmek için tıkla... Hocam yıllar sonra yazıyorum ama yapabildiyseniz nasıl yaptınız. Artı 0 Eksi
recaii dedi: MSI'ın Windows 11 için çıkardığı beta sürüm. 7A38VBD3(beta version) Anlamadım yaşadığım sorunu MSI'ya mı bildireyim? Genişletmek için tıkla... Hocam yıllar sonra yazıyorum ama yapabildiyseniz nasıl yaptınız.