UEFI destekli Windows 7 ISO

The_Moon

Decapat
Daha fazla  
Ben bu UEFI dahili ISO dosyasını arıyorum, Türkçe olsun yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI desteği var mı bilmiyorum.

SP1 ile orijinal Windows 7 UEFI kısıtlı desteği var biliyorum. Windows 7 UEFI ile bir fayda sağlamaz. Tek sağlayacağı fayda ise 2TB üstü diski kullanmak olacak.

Yok hocam bu dosyada UEFI değil.

Ben bu UEFI dahili ISO dosyasını arıyorum, Türkçe olsun yeter.

Bulduğun UEFI destekleyen Windows 7'ler çok güven olmaz çünkü Microsoft geliştirmiyor.

Windows 7, Int10 desteğine bağımlıdır ve bu bağımlılık CSM tarafından karşılanır. Int10 desteği sağlayan kısmi bir CSM mevcutsa (etkinleştirilmişse) Win7'yi UEFI modunda önyükleyebilirsiniz. Ürün yazılımı, Int10 CSM'yi etkin bırakarak varsayılan olarak UEFI önyükleme moduna geçerse, Win7, UEFI modunda başarıyla yüklenecektir. Microsoft ayrıca, UEFI modunda yüklendiğinde Windows 7'ye TPM 2.0 desteğini de desteklemiştir.

X542UR Laptop cihazda CSM Var mı bilmiyorum.

CSM olduğunu bilmiyordum bunun için teşekkür ederim. Ama YouTube gibi yerlerden araştırma yaptım, BIOS menüde dünya turu yaptım ama bulamadım. Nerede bu CSM ayarı

CSM olduğunu bilmiyordum bunun için teşekkür ederim. Ama YouTube gibi yerlerden araştırma yaptım, BIOS menüde dünya turu yaptım ama bulamadım. Nerede bu CSM ayarı

Asus'un o model bütün laptoplarında var ama UR için belki yanılmış olabilirim. BIOS içinde Boot bölümünde CSM support ibaresi veya CSM ibaresi yoksa üzgünüm ki senin model bir harfe kurban gitmiş.

Üstü kapalı ve ne yapılacak bende bilmiyorum
(BIOS konusunda bilgim yok)

Dosya Ekleri

• IMG_20231111_205009.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…