UEFI desteği var mı bilmiyorum.Tüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
Ben bu UEFI dahili ISO dosyasını arıyorum, Türkçe olsun yeter.
X542UR Laptop cihazda CSM Var mı bilmiyorum.Windows 7, Int10 desteğine bağımlıdır ve bu bağımlılık CSM tarafından karşılanır. Int10 desteği sağlayan kısmi bir CSM mevcutsa (etkinleştirilmişse) Win7'yi UEFI modunda önyükleyebilirsiniz. Ürün yazılımı, Int10 CSM'yi etkin bırakarak varsayılan olarak UEFI önyükleme moduna geçerse, Win7, UEFI modunda başarıyla yüklenecektir. Microsoft ayrıca, UEFI modunda yüklendiğinde Windows 7'ye TPM 2.0 desteğini de desteklemiştir.
Onda CSM var.
CSM olduğunu bilmiyordum bunun için teşekkür ederim. Ama YouTube gibi yerlerden araştırma yaptım, BIOS menüde dünya turu yaptım ama bulamadım. Nerede bu CSM ayarı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.