R resul1967 Kilopat Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar, merhaba. Format atacaktım, şu hata ile karşılaştım. Acaba nedeni nedir? Format USB'sini yanlış mı yazdırdım? UEFI desteklemiyor mu sistemim? Dosya Ekleri IMG_20211103_192506.jpg 198,2 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar, merhaba. Format atacaktım, şu hata ile karşılaştım. Acaba nedeni nedir? Format USB'sini yanlış mı yazdırdım? UEFI desteklemiyor mu sistemim?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2021 #2 Bilgisayarı ya UEFI moduna alın ya da Rufus ile belleğinize BIOS/LEGACY olarak yazdırın. Artı 0 Eksi
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #3 Desteklemiyor ya da BIOS'dan aktif etmemişsiniz. Desteklemiyor ise MBR olarak yazdırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Kasım 2021 #4 @The Shorekeeper, @Furkaninkosesi maalesef yanlış bilgi verdiniz. PC destekliyor ama USB UEFI olarak hazırlanmamış. Artı 0 Eksi
@The Shorekeeper, @Furkaninkosesi maalesef yanlış bilgi verdiniz. PC destekliyor ama USB UEFI olarak hazırlanmamış.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 3 Kasım 2021 #5 Berkay Davas dedi: @The Shorekeeper, @Furkaninkosesi maalesef yanlış bilgi verdiniz. PC destekliyor ama USB UEFI olarak hazırlanmamış. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Adam koca koca UEFI-ONLY MEDIA yazmış. Maddelere bakınca da bu anlam çıkıyor. USB UEFI, ama sistem'de UEFI açık değildir, UEFI açıktır ama CSM ile açıktır bu yüzden çakışma olmuştur vb. şeklinde sorunlar sıralanabilir. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: @The Shorekeeper, @Furkaninkosesi maalesef yanlış bilgi verdiniz. PC destekliyor ama USB UEFI olarak hazırlanmamış. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Adam koca koca UEFI-ONLY MEDIA yazmış. Maddelere bakınca da bu anlam çıkıyor. USB UEFI, ama sistem'de UEFI açık değildir, UEFI açıktır ama CSM ile açıktır bu yüzden çakışma olmuştur vb. şeklinde sorunlar sıralanabilir.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Kasım 2021 #6 Vavien. dedi: Emin misiniz? Adam koca koca UEFI-ONLY MEDIA yazmış. Maddelere bakınca da bu anlam çıkıyor. USB UEFI, ama sistem'de UEFI açık değildir, UEFI açıktır ama CSM ile açıktır bu yüzden çakışma olmuştur vb. şeklinde sorunlar sıralanabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın, bir an yanlış okumuşum. @The Shorekeeper, @Furkaninkosesi doğru diyorsunuz. BIOS'un UEFI konfigürasyonunda bir sorun var. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Emin misiniz? Adam koca koca UEFI-ONLY MEDIA yazmış. Maddelere bakınca da bu anlam çıkıyor. USB UEFI, ama sistem'de UEFI açık değildir, UEFI açıktır ama CSM ile açıktır bu yüzden çakışma olmuştur vb. şeklinde sorunlar sıralanabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın, bir an yanlış okumuşum. @The Shorekeeper, @Furkaninkosesi doğru diyorsunuz. BIOS'un UEFI konfigürasyonunda bir sorun var.