Sizi uğraştırdığım için özür dilerim isterseniz cevap vermeyebilirsiniz ben bilsem ne yapacağımı yaparım ancak bilgim yok. Ekte her şeyin fotoğrafını attım
Normalini anlatayım size. Default moda alınmış bir BIOS'da TPM enable, legacy Support enable, ise ve guest yani misafir girişi ile girilmemiş ise UEFI Secure Boot açılır.
Normalini anlatayım size. Default moda alınmış bir BIOS'da TPM enable, legacy Support enable, ise ve guest yani misafir girişi ile girilmemiş ise UEFI Secure Boot açılır.
Rica ederim hocam, keşke en başta beni anlayıp deneseydiniz Bu kadar beklememiş olurdunuz. Neyse yine de halletmenize sevindim. Son mesajımı çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.
Ustam bende de aynı sorun vardı. Bios da tpm2.0 ı açıyorum tekrar girdiğim de kapalı gözüküyor ama windows da açık görünüyor. Sorunu nasıl hallettin biraz açıklayıcı şekilde yardımcı olur musun ben de oyunlara giremiyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Ustam bende de aynı sorun vardı. BIOS da TPM2.0'ı açıyorum tekrar girdiğim de kapalı gözüküyor ama Windows da açık görünüyor. Sorunu nasıl hallettin biraz açıklayıcı şekilde yardımcı olur musun ben de.
Merhaba fotoğraftada görebileceğiniz gibi TPM'i fTPM seçtiğim zaman TPM otomatik olarak açık hale geliyor aşağıdaki yerde enabled yapmak bir şey değiştirmiyor fTPM seçili olduğu zaman açık olmuş oluyor. Sizde açık mı değil mi öğrenmek için Windows+r tuşlarına basın ve TPM.MSC yazın orada kullanmaya hazır diyorsa açıktır demiyorsa açık değildir bunu bir deneyin eğer ki olmazsa yardım etmeye çalışacağım.