UEFI Shell'i sildim

OyunMahkumu

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 5 dakika önce bilgisayara format atarken Windows'un kurtarma vs. dosyalarından biri sandığım UEFI Shell adında 1GB'lik dosyayı kurulum esnasında sildim. Ben tekrar oluşur sanıyordum, bilgisayarım Acer Nitro 5 bu dosyaları silmem bir sıkıntı oluşturur mu? Şu anlık gözle görülür bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıkıntı olursa tekrar format atarsın

Şöyle ki formatlık bir sorun değil. Çünkü bu dosyalar Windows ile gelmiyor sanırım. Belki de Windows için başlatıcıları Acer bir dizine toplamış olabilir. Bu dosyayı silmeden önce bir Windows'un kendisi bir de bu dosya vardı. Şu anda tekrar format atmayı denediğimde Windows ve bir sürü ön yükleyici ve sistem dosyaları gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yaklaşık 5 dakika önce bilgisayara format atarken Windows'un kurtarma vs. dosyalarından biri sandığım UEFI Shell adında 1GB'lik dosyayı kurulum esnasında sildim. Ben tekrar oluşur sanıyordum, bilgisayarım Acer Nitro 5 bu dosyaları silmem bir sıkıntı oluşturur mu? Şu anlık gözle görülür bir sorun yok.
Bende silmiştim yanlışlıkla.
Aynı pc yi kullanıyorum bir sıkıntı yaratmıyor.

Windows temiz kurulum yaparken sildiğiniz bölümler zaten Windows için gerekliyse kurulumda yeniden oluşturuluyor. Endişe etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı