UEFI Sistem için Kurulum USB'si Hazırlama

Juni0r

Megapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhabalar.
Daha önceden Technopat'ın "UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama" isimli videosunu izleyerek Freedos aldığım bilgisayara Windows 10'u UEFI olarak kurmuştum. 1803 güncellemesinin gelmesiyle birlikte temiz bir kurulum yapmak istiyorum. İlk defa işletim sistemini yüklediğimde ISO dosyasını Technopat'ın upload etmiş olduğu bir siteden indirmiştim. Şimdi Microsoft sitesinden indirsem Rufus ile "UEFI için GPT Bölüm Düzeni" seçeneğini seçerek Flash belleğe yazarsam UEFI sistem kurulumu yapabilir miyim? Yoksa UEFI kurulum için ISO dosyası ayrı mı oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Kardeş UEFI kurulum için UEFI destekleyen bir windows 10 ISO'suna sahip olman gerekir. Onun dışında gayet iyi ama bence bekle. 1803 şuan daha çok yeni. O yüzden tam oturana kadar bekle.

1803 sürümünü bilgisayarıma son güncelleme ile kurmuş bulundum. Herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Sadece temiz bir kurulum yapmak istiyorum. Windows 10 ISO dosyasının UEFI desteklediğini nasıl anlarım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı