UEFI Windows kurma

Mertcetinnn

Kilopat
Yeni bir bilgisayar topladım fakat aldığım yer Windows 10 kurup göndermiş. Ben bunu UEFI'ye upgrade edebilir miyim yoksa silip yeniden mi yüklemem gerekiyor? Direk USB'yi oluşturup denediğimde her şey normaldi ta ki setup ekranı gelene kadar. Ondan sonra direkt masaüstüne attı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bakabileceğimi bilmiyorum maalesef

Merhaba aynısını yaptım fakat Windows kurulu olduğu için direkt masaüstüne yolladı. Flashta Uefi seçeneğini seçtim Asus f8 menüsünden fakat sonra kurulum ekranı yerine masaüstüne yönlendirildim
Arama kısmına sistem bilgisi yazın ve açın. BIOS Modu UEFI yazıyorsa sorun yok demektir.

Acaba nasıl yapabileceğimi anlatır veya gösteren bir link atabilir misiniz? Bu konularda hiç kültürüm yok maalesef .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video size yardımcı olacaktır.

bios UEFİ biossa bu işlemi yapa bilirsin.UEFİ ise biosa gir factory default de sonra UeFİ olarak yaptığın USB diski tak F8 basarak boot menüden usb yi seç devam et
Şöyle bir hata aldım aynı sitedeki gibi uyguladıktan sonra

Dosya Ekleri

• 123.jpg
    123.jpg
    174,3 KB · Görüntüleme: 57
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı