UEFI'yi Legacy Olarak Değiştirememek

DickLaurent

Centipat
Arkadaslar PC'me format atmak istiyorum ancak sorun var. Sorunu kesin olarak tespit ettim. Sorun şu: BIOS'umda Boot menu secenegini degistiremiyorum, UEFI secili ancak degismiyor. Legacy yapmam gerekiyor sanirim. Secure boot ve fast boot kapali buna ragmen degismiyor. Degisme seyi kapali. Ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI neden kullanmıyorsun?
UEFI seçiliyken format atılmıyor öğrendiğim kadarıyla. Eski bir format CD vardı onla atamadım starting Windows'ta kaldı. USB yaptım Windows 8 yarıda kaldı dondu. PC Win 10 iken bunları yaptım. CD Win 7 idi. CD UEFI ile uyumlu değil diyemi oldu öyle? Nasıl UEFI Windowds kurabilirim?

Buradan Windows 10 indir. Rufus ile USB belleğe UEFI-GPT olarak yazdır ve boot et.

Buradan Windows 10 indir. Rufus ile USB belleğe UEFI-GPT olarak yazdır ve boot et.
Hocam özür dilerim bir sorum var. Rufus ta disk bölüm düzenini nedir ve hedef sistemi hangisini seçeceğim? Söylerseniz memnun olurum.

Hocam özür dilerim bir sorum var. Rufus ta disk bölüm düzenini ney hedef sistemi ney seçeceğim söylerseniz memnun olurum
Bu video size yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı