saygısızlık yapma
Kilopat
3 ay ülke değiştirmeme banı var diyorlardı, bundan başka bir ban var mı? Komple hesap yasaklaması gibi. öyleyse çok mühim değil 3 ay beklerim.Ban sebebi, sıkı önlem aldıkları içinde kolay olmuyor diye biliyorum.
3 ay ülke değiştirmeme banı var diyorlardı, bundan başka bir ban var mı? Komple hesap yasaklaması gibi. öyleyse çok mühim değil 3 ay beklerim.
3 ay sıkıntı değil hocam. 3aylık banla yırtarsam sıkıntı yok.VPN kullanmak ban sebebi diye biliyorum. Max Payne'yi almak için ben ülke değiştirmiştim. Tabii 3 ay değişiklik yapamıyorsunuz. Başka seçeneğiniz yok.
Steam hile korumak dışında her alanda çok iyi olduğundan mütevellit kolayca ürünü satın almak için ülke değiştirdiğinizi anlayacaktır. Zaten bu ülke değiştirme mevzusu açıklamada da belirtildiği gibi seyahatler veya taşınma için.Merhaba, FC26 fiyatı tuzlu geldiği için steamdb üzerinden diğer ülkelerin fiyatlandırmasına baktım. Steam üzerinden VPN ile Çin'e bağlanıp alışverişimi yapsam ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.