Ülke nereye gidiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Halk kendisi getirmedi mi? Eee kendilerinin dediği gibi hayal idi gerçek oldu.

Çok geçmiş olsun hocam. Utanmazlar işte. 10K ile milleti susturmaya çalışıyorlar. İnanılmaz. Hele hele en utanç verici olanıysa sosyal medyaya gelen sınırlamadır. Bazı zihniyetsiz arkadaşlar milletin paniğe düşmemesi için sınırlama getirildi sanıyor. Enkaz altındakilerin birçoğu twitter başta olmak üzere sosyal medya üzerinden yardım alabiliyorlardı. Fakat ne yazık ki enkaz altında o kadar insan var ki haberlerde gösterilen saçma sapan veriler yalanlanmasın diye insanların hayatlarıyla oynadılar. Ama başkanımız milletimize hakaret etmeye devam etsin.

Hocam bu seçimde de hala bunları seçerlerse artık bu insanlar için zerre üzülmeyip hak ediyorlar diyeceğim.

Karşılıklı.

Deprem bölgelerinde plakasız jammerler var diyorlar.

Büyük İstanbul depremi olunca ortaya çıkacak senaryo: Türkiye'nin yarısı gidecek. Zinadan deprem oldu diyenler olacak. Sonra depremzedelere yardım gönderilecek ama biz çok şükür yardım yaptık iyiler derken suriyeliler yardımları yağmalayacak ve depremzede vatandaşlarımız enkazdan kurtulup yokluktan ölecek. Ekip yetersizliğini birileri alınıp hiçbir yerde ekip eksiği yok yardım ediyoruz diyecekler. Bu binaların sağlam yapılmasını zamanında sağlamak yerine depremden sonra 7.6 depremin önüne geçmek imkansız diye açıklayacaklar. Neyse ki böyle şeyler yaşamadık yaşamayacağız. Çünkü AFAD genel müdürü ilahiyat mezunu.

Hocam Japonya depremi 110 Km yerin altında oldu. Bu deprem 7 Km yerin altında.

Dün deprem kolileri için yardıma gittik insanlar gerçekten seferber oluyor. Oradakilere yardım için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Allah zorda kalan bütün herkese yardım etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…