Bu ülkenin tek kurtuluşu AKP denilen beş para etmez zihniyete sahip partinin siyasetten silinmesidir. Ülkeyi bu kadar berbat duruma getiren AKP'dir. Korkunç depremler oluyor. Deprem bölgesine 24saat hiçbir hükümet yetkilisi gitmiyor. İnsanlar röportajda hükümete sitem ediyorlar. Onu bile engelliyorlar. Cumhurbaşkanı çıkmış utanmadan önce kader diyor sonra da kimse gitmediği için sitem eden insanlara şerefsiz diyor. Twitter'a erişim yasağı getiriliyor. Bir hükümet kendi insanına ancak bu kadar kötülük yapabilir.![]()
Halk kendisi getirmedi mi? Eee kendilerinin dediği gibi hayal idi gerçek oldu.
Çok geçmiş olsun hocam. Utanmazlar işte. 10K ile milleti susturmaya çalışıyorlar. İnanılmaz. Hele hele en utanç verici olanıysa sosyal medyaya gelen sınırlamadır. Bazı zihniyetsiz arkadaşlar milletin paniğe düşmemesi için sınırlama getirildi sanıyor. Enkaz altındakilerin birçoğu twitter başta olmak üzere sosyal medya üzerinden yardım alabiliyorlardı. Fakat ne yazık ki enkaz altında o kadar insan var ki haberlerde gösterilen saçma sapan veriler yalanlanmasın diye insanların hayatlarıyla oynadılar. Ama başkanımız milletimize hakaret etmeye devam etsin.Bir de milletle bunların hepsi kader diyorlar kader olsaydı eğer töhoku depreminde Japonya yok olmuştu herifler 9 büyüklüğünde deprem oldu 2011 de kimsenin burnu kanamadı.
10 ilde yıkılmayan veya ağır hasar almayan bina kalmadı annemin evi gitti şimdi bir de dalga geçer gibi 10k TL vereceğiz diyorlar 10k TL ile bırak evi almayı iki parça şey alamazsın.
Hocam bu seçimde de hala bunları seçerlerse artık bu insanlar için zerre üzülmeyip hak ediyorlar diyeceğim.
Çok geçmiş olsun hocam. Utanmazlar işte. 10k ile milleti susturmaya çalışıyorlar. İnanılmaz. Hele hele en utanç verici olanıysa sosyal medyaya gelen sınırlamadır. Bazı zihniyetsiz arkadaşlar milletin paniğe düşmemesi için sınırlama getirildi sanıyor. Enkaz altındakilerin birçoğu Twitter başta olmak üzere sosyal medya üzerinden yardım alabiliyorlardı. Fakat ne yazık ki enkaz altında o kadar insan var ki haberlerde gösterilen saçma sapan veriler yalanlanmasın diye insanların hayatlarıyla oynadılar. Ama başkanımız milletimize hakaret etmeye devam etsin.
Yüksek ihtimalle İnternet veya Telefon için gelen bağlantı noktalarına sahip araçlardır.Deprem bölgelerinde plakasız jammerler var diyorlar.
Hocam askeri ekip için radyo frekans cihazları olduğu ortaya çıktı. Sonraki açıklamalarla düzelttiler.Deprem bölgelerinde plakasız jammerler var diyorlar.
Hocam Japonya depremi 110 Km yerin altında oldu. Bu deprem 7 Km yerin altında.Bir de milletle bunların hepsi kader diyorlar kader olsaydı eğer töhoku depreminde Japonya yok olmuştu herifler 9 büyüklüğünde deprem oldu 2011 de kimsenin burnu kanamadı.
10 ilde yıkılmayan veya ağır hasar almayan bina kalmadı annemin evi gitti şimdi bir de dalga geçer gibi 10k TL vereceğiz diyorlar 10k TL ile bırak evi almayı iki parça şey alamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.