Ülke yanıyor!

Senin kanıtın ne? İnternette gördüğün grafik sadece.

"Büyük oyunu" siz çözdünüz, herkes cahil. Anladık. Bu olayın mülteciler tarafından gerçekleştirildiğine dair bir kanıtınız yoksa susun. İlla ki araştırılacaktır. Suçlusu onlarsa bulunur ve cezaları da verilir.

Tamam mültecileri suçlamış olabilir ama hemen evrime ve islama bir şey söylemişler gibi savunmak kavga çıkarmaktır.

kanıtım var kanka susmuyorum

Senin kanıtın ne? İnternette gördüğün grafik sadece.
Birilerine iftira atıyorsun. Kuraklık durumunu ve şehirleri karşılaştırmanı söyledim. Yaz ve sıcaklık dalgalarını da ekledim. Yüzde yüz kesindir demedim. Ama siz elinizde hiçbir kanıtınız olmamasına rağmen birilerini suçlayacak kadar düştünüz maalesef.

Hocam haklısınız da, Türkiye gündemi çok hareketli. Her gün yeni bir olayla güne uyanıyoruz. Millet de hangi birine ses çıkaracağını bilemiyor.

ya daha dün oldu cocuğu 10.katdan atdılar gelmişsin iftira atma iftira atma atmıyoruz zaten suriyelerin ne yaptını söyledim
Hocam haklısınız da, Türkiye gündemi çok hareketli. Her gün yeni bir olayla güne uyanıyoruz. Millet de hangi birine ses çıkaracağını bilemiyor.
bilemiyor değilde yapamıyor daha iyi

Evrenin rastgele olduğuna inananlar, onca yaratığın evrimle rastgele olduğuna inananlar şu yangınların özellikle de bu sıcakta aynı anda çıkmasına tesadüf demiyor. Güzel mantık kanka.

Şu mevzuyu bile arkadaşın inancına çektiniz. bu yangınlar özenle incelenmeli ve yapanlar bulunmalı. Bu yangınların hepsinin bu kadar kısa sürede gerçekleşmesi çok düşük bir ihtimal.
insanların inancına araştırmadığın ve bilmediğin yorum yapmakta iftiraya girer. Evren tesadüfen oluştu demek çok saçma bir yargıdır.

Umarım yangınlar kısa sürede söndürülür. Kundaklama gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…