Ülkede stok yok neden?

EGZODYA

Kilopat
ASUS TUF TR120 120mm reverse 3in1 siyah kasa fanı.
Bundan gerekiyor 4 kutu yani 4x3 olarak.
Koskoca ülkede sadece 1 tane kalmış oda İncehesap'ta sadece 1 adet...

Şaka mı bu abi?
Bayadır da böyle 1 aydır falan bakıyorum.
Üründe hani öyle dehşet ender bulunan yeni çıkmış veya inanılmaz eski üründe değil yani, bundan başka fanı yok neredeyse ASUS'un.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rağbet görmüyor olabilir hocam. Ya da hazır toplanmış kasalarda stokların birçoğu kullanılmıştır. Bir de gümrük vs gibi şeyler işin içine girince toplu olarak uzun aralıklarla sevkiyat yapıyor firmalar. Kimse ileriyi göremediğinden stokta çok bir şey tutmak istemiyor.

Bazı ürünlerde fiyat düşünce satmıyorlar. Biraz bekletiyorlar, piyasa artarsa yeniden satışta.
Prime' özel 2555 TL fiyatı.

1757504259136.png

Bayağıdır takip ettiğim bir fan lakin Lian Li'nin yanında sönük kaldığını öğrenince takibi bırakmıştım. Lian Li'nin fiyatlarda uçuk olunca Arctis fanlardan devam etme kararı aldım.

1757504308237.png

Bazı ürünlerde fiyat düşünce satmıyorlar. Biraz bekletiyorlar, piyasa artarsa yeniden satışta.
Prime' özel 2555 TL fiyatı.
Eki Görüntüle 2571983

Bu normali bana reverse lazım.

Rağbet görmüyor olabilir hocam. Ya da hazır toplanmış kasalarda stokların birçoğu kullanılmıştır. Bir de gümrük vs gibi şeyler işin içine girince toplu olarak uzun aralıklarla sevkiyat yapıyor firmalar. Kimse ileriyi göremediğinden stokta çok bir şey tutmak istemiyor.

Abi hadi bu geleceği görememe olayını falan ne bileyim anakart içindir sıvı soğutucu içindir hatta belki ekran kartı içindir falan anlarım, pahalı ürünler ve çok fazla versiyonu var aynı marka içinde bile "E", "H", "F", "M" falan filan diye...
Ama bu markanın en ucuz en dandik bileşeni... Çok garip

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı