RX 580 neden stoklarda yok?

AMD (Advanced Mining Devices).
En çok hoşuma giden bu yorum oldu :D

RX580 sahiplerinden örnek bir resim alalım:

j1PF9vq.jpg

Çılgın AltCoin'ciler RX580'leri coşturuyor :D

Son düzenleme:
@Bayram Şenakar ve @Silinen üye arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalım konumuz neden stoklarda yok, konu madenciliğe geldi çünkü stoklarda olmamasının sebebi. Burda madencilik nasıl yapılır, hangi kart daha iyi, bunları tartışmıyoruz. Report ederlerse konuyu saptırmaktan geçici olarak ceza alabilirsiniz. Konuyu derli toplu tutarsak daha açıklayıcı ve daha yardımcı olabiliriz herkese.

DİP NOT: Arkadaşlar rx580 alacaklar şu anda Teknobiyotik üzerinden 1200Tl ye Sapphire Pulse 8GB versiyonunu bulabilirsiniz.

Bu durum ilginç bir şekilde ikinci el piyasasına yansıdı. Sıfırını Aralıkta 1040 liraya aldıgım 480 8gb nitro'ya 1100 tl veren oldu. Satmayı düşünmüyorum fakat satarsam ilginç olur. Tekrardan stoklara gelme ihtimalleri var mıdır acaba?

Bu durum ilginç bir şekilde ikinci el piyasasına yansıdı. Sıfırını Aralıkta 1040 liraya aldıgım 480 8gb nitro'ya 1100 tl veren oldu. Satmayı düşünmüyorum fakat satarsam ilginç olur. Tekrardan stoklara gelme ihtimalleri var mıdır acaba?
Gelir ama gelirse pahalı gelme ihtimali var.

Gelir ama gelirse pahalı gelme ihtimali var.
Pahalı gelirse alınmaz. Zaten 1500 1600 lira gibi ilginç fiyatlara RX580 alanları anlayamıyorum. Madem o kadar boşa harcayacak paran var bu vampirlere yedireceğine git GTX1070 al. Türkiyede bir olay var. Eğer bir şeye talep artarsa fiyatta artıyor. N11 de 1999 liraya RX580 gördüm. İşin üzücü yanı ise satıldı. Hangi ahmak alıyor acaba ?

1285 Liraya Msi Gaming X PLUS buldum almadım. Keşke alsaymışım 2000e birine satardım :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı