Poşet parayla satılacakmış.Birşey satın alacak olursan beleşe poşet var.Yaratıcılığını konuştur kullan.
Poşet parayla satılacakmış.Birşey satın alacak olursan beleşe poşet var.Yaratıcılığını konuştur kullan.
Telefonun yanında pazar arabasını da ihmal etmeyeceğiz o halde.Poşet parayla satılacakmış.![]()
Sanırım bu yorumunuza Random atarsam banlanacağım. Şuan Random atarak güldüğümü varsayınAma kirlenmeyi dert etmiyorsan fayansta yatıp, yuvarlanabilirsin.
Random at atmasına.Sanırım bu yorumunuza Random atarsam banlanacağım. Şuan Random atarak güldüğümü varsayın![]()
Ağız dan dolayı buralarda insanlar öyle dediği için bende cahillik ettim biraz sanırım. Birleştirdim, sevgim ileRandom at atmasına.Ama benim ''ta'' ekimden ne istedin? Yazım yanlışı yoktu ki orda. ''de,da'' bağlacının ''te,ta'' şekli yoktur. Neden kıydın ona? Neden ayırdın onu arkadaşlarından? O orda mutlu bir ''ta''idi.
Lütfen birleştir. Sakızla ya da sevgiyle sana bıraktım.
![]()
İngiltere de doğayı koruma amacı ile poşetler para ile satılıyor.Saçma, her 50 TL'lik alışverişe 2 poşet verilmeli minimum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.