Selam dostlar. Dolar an itibarıyla 8.53 TL, İzmir depreminde ölü sayısı ise 109. Burada yaşamaktan çok yoruldum. Canımızın bir güvencesi yok, her şey çok pahalı. Telefon bile lüks sayılıyor. Ama damat her gün çıkıp ekonomi çok iyi diyor. CB, halk fakir; evine ekmek götüremiyor diyen vatandaşa "Bu bana abartı geldi" diyor. 25 saniye süren ve en az 7.0 büyüklüğünde olan görece küçük bir depremde 109 kişi ölüyor. 21 yıldır bizden alınan 70 milyar liralık deprem vergisini (Bu para ile "First Lady'miz" için çanta alındığına yemin edebilirim) kullanmak yerine halktan para dileniyorlar. Yurt dışına çıkmak, yeni şeyler öğrenmek istiyorum. 1 ay kalmak istesem her şey dahil 50 bin lirayı gözden çıkarmam lazım. Din ile çocuk kandırır gibi halkı kandırıyorlar. 3 kelimelerinden 2 tanesi Allah. Ben bunlardan çok yoruldum. Türk olmaktan gurur duyan ama Türkiye'de yaşamaktan nefret eden bir nesil yetiştirdiler. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? Tartışma çıkarmazsanız sevinirim. Konuya kilit gelmesin lütfen.