Ülkedeki tek ucuz şeyin insan hayatı olması

Ne değişecek cidden? :D
Ya kardeşim hiç mantık yok mu sizde? Bir şey değişmeyecekse bile neden aynı adama oy vermeye devam ediyorsunuz? Düzgün bir ekonomik plan yapmak hiç aklınıza gelmiyor mu mesela? Hayır hiçbir şey değişmeyecek olsa bile aynı adama oy vermeye devam etmemelisin mantıken. Şu ülkeye 16 yılda yapılan bir hasar var. Diyorsun ki bir şey değişmeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kardeşim hiç mantık yok mu sizde? Bir şey değişmeyecekse bile neden aynı adama oy vermeye devam ediyorsunuz? Düzgün bir ekonomik plan yapmak hiç aklınıza gelmiyor mu mesela? Hayır hiçbir şey değişmeyecek olsa bile aynı adama oy vermeye devam etmemelisin mantıken. Şu ülkeye 16 yılda yapılan bir hasar var diyorsun ki bir şey değişmeyecek.

Aynı fikirdeyim, bir şeyin değişme ihtimali düşük fakat denemek lazım. Zaten şu anki yönetimden bir şey olmayacağı belli. Başka bir yönetim bir etki gösterebilir bir ihtimal.

En kötü kitle ülkesinin bulunduğu durumun farkında olmasına rağmen aynı partiye oy vermeye devam edenler. Bunlar direkt ülkenin iyi olduğunu düşünenlerden de beter.

Onları da anlamak lazım. Oy verenlerin azımsanmayacak bir kısmı bahsettiğimiz partinin torpiliyle bir yerlere gelmiş, o partinin ekmeğini yiyen kişiler. Bir de durumu kötü olup hâlâ oy verenler var. Onlar başka daha düşük zekalı bir kitle.

Ya kardeşim hiç mantık yok mu sizde? Bir şey değişmeyecekse bile neden aynı adama oy vermeye devam ediyorsunuz? Düzgün bir ekonomik plan yapmak hiç aklınıza gelmiyor mu mesela? Hayır hiçbir şey değişmeyecek olsa bile aynı adama oy vermeye devam etmemelisin mantıken. Şu ülkeye 16 yılda yapılan bir hasar var diyorsun ki bir şey değişmeyecek.

Evet yine bir sözümüzle bizi Ak Partili yapan arkadaşlar geldi. :D

Din ile çocuk kandırır gibi halkı kandırıyorlar. 3 kelimelerinden 2 tanesi Allah. Ben bunlardan çok yoruldum.

Yıllardır öyleydi. Devlet halka İslam'la kandırarak oy toplayarak koltukta oturabiliyor. İslam olmasaydı o koltukta Erdoğan yoktu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı