Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #41 LegendaryDevilHunter dedi: CHP Mansur Yavaş'ı aday koysa sonuna kadar desteklerim koysa kazanma ihtimali de yüksek ama koymuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Benim için aday fark etmiyor açıkçası. Siz istediğinizi yapabilirsiniz.
LegendaryDevilHunter dedi: CHP Mansur Yavaş'ı aday koysa sonuna kadar desteklerim koysa kazanma ihtimali de yüksek ama koymuyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Benim için aday fark etmiyor açıkçası. Siz istediğinizi yapabilirsiniz.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #42 Halil1905 dedi: Benim için aday fark etmiyor açıkçası. Siz istediğinizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ülkenin başına geçecek adam sizin için fark etmiyor mu?
Halil1905 dedi: Benim için aday fark etmiyor açıkçası. Siz istediğinizi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ülkenin başına geçecek adam sizin için fark etmiyor mu?
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 27 Temmuz 2022 #43 Gecenin saatinde eve gelip gece işe gidenler var mesela.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #44 LegendaryDevilHunter dedi: Ülkenin başına geçecek adam sizin için fark etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Şu saatten sonra böyle bir şeyi düşünebilecek lükste değilim.
LegendaryDevilHunter dedi: Ülkenin başına geçecek adam sizin için fark etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Şu saatten sonra böyle bir şeyi düşünebilecek lükste değilim.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Temmuz 2022 #45 Halil1905 dedi: Hayır. Şu saatten sonra böyle bir şeyi düşünebilecek lükste değilim. Genişletmek için tıkla... Emin ol böyle düşünürsen daha beteri oluruz Erdoğan'ın karşısına kim geçerse ona veririm kafasıyla hiçbir şey olmaz bizden vermem kardeşim vermem kılıçdaroğlu aday olursa emin ol akp farkla sandığa gömer.
Halil1905 dedi: Hayır. Şu saatten sonra böyle bir şeyi düşünebilecek lükste değilim. Genişletmek için tıkla... Emin ol böyle düşünürsen daha beteri oluruz Erdoğan'ın karşısına kim geçerse ona veririm kafasıyla hiçbir şey olmaz bizden vermem kardeşim vermem kılıçdaroğlu aday olursa emin ol akp farkla sandığa gömer.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #46 Halil1905 dedi: Hayır. Şu saatten sonra böyle bir şeyi düşünebilecek lükste değilim. Genişletmek için tıkla... Saçmalık.
Halil1905 dedi: Hayır. Şu saatten sonra böyle bir şeyi düşünebilecek lükste değilim. Genişletmek için tıkla... Saçmalık.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #47 LegendaryDevilHunter dedi: Saçmalık. Genişletmek için tıkla... Değil. supprime dedi: kafasıyla hiçbir şey olmaz bizden vermem kardeşim vermem kılıçdaroğlu aday olursa Genişletmek için tıkla... Aday seçme lüksünüz 2018'de bitti.
LegendaryDevilHunter dedi: Saçmalık. Genişletmek için tıkla... Değil. supprime dedi: kafasıyla hiçbir şey olmaz bizden vermem kardeşim vermem kılıçdaroğlu aday olursa Genişletmek için tıkla... Aday seçme lüksünüz 2018'de bitti.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #48 Halil1905 dedi: Değil. Aday seçme lüksünüz 2018'de bitti. Genişletmek için tıkla... Ülkenin başına geçen adamı seçme ne zaman lüks oldu?
Halil1905 dedi: Değil. Aday seçme lüksünüz 2018'de bitti. Genişletmek için tıkla... Ülkenin başına geçen adamı seçme ne zaman lüks oldu?
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #49 LegendaryDevilHunter dedi: Ülkenin başına geçen adamı seçme ne zaman lüks oldu? Genişletmek için tıkla... Norveç'te falan mı yaşıyorsunuz?
LegendaryDevilHunter dedi: Ülkenin başına geçen adamı seçme ne zaman lüks oldu? Genişletmek için tıkla... Norveç'te falan mı yaşıyorsunuz?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2022 #50 Halil1905 dedi: Norveç'te falan mı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Türkiye'de yaşıyorum.
Halil1905 dedi: Norveç'te falan mı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Türkiye'de yaşıyorum.