Ülkemizdeki alfabeden memnun musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsmin Arapça? Hadi yallah!
Bu arada;
Eki Görüntüle 411823

Günümüzde özel eğitimi almamış bir İngiltere vatandaşının 1200 yıl önce yazılmış metinleri düzgünce okuyup anlayabileceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Aynı şey muhtemelen Japonya vatandaşları için de geçerli. Daha 50 yıl önce yazılmış, günümüzde edebiyat dersinde bahsedilen kitapların orijinal hallerini anlayamadığınızı idrak edebilecek kapasitedesinizdir umarım.

Bu arada;
Eki Görüntüle 411823
Ingiliz Edebiyati diye bir şey duydun mu? Gunumuzde doğan bir Ingiliz o kadar eski Ingilizceyi anlayamaz da, konuşamaz da. Mesela bizim dilimiz de öyleydi. Sonradan Milli Edebiyat dönemi ile sadeleştirildi.

Bunlar için özel eğitim veriliyor/alınıyor.

Dil de her zaman, her ortamda değişmeye ve gelişmeye acıktır.

Bu arada;
Eki Görüntüle 411823

İsmim Arapça değil, Latin alfabesi ile yazılıyor.

Ayrıca ismimi ben koymadım. İkincisi kendine destek aldığın bu iki çomar daha elinde tuttukları pankarttan bihaber. İngilizler W. Shakespeare'in eserlerini okuyamıyorlar. Sen bu gerici kafadan kurtulmak istedin de kim engel oldu? Ayrıca o çok sevdiğin Araplar bugün ne başarıyor bi anlat da bilelim. Seks partilerinde koko çekip hurilere kavuşuyorlar ancak.

23 mesajın var, teknik konularda fikrin yok ama gericilik oldu mu hemen damlarsın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı