Ülkemizi nasıl daha iyi hale getirebiliriz?

Hocam ayrıca bir şey eklemek istiyorum Atatürk gibi sıradan insanları kutsamak lazım. Sonuçta o yapmadı bunları. Sadece komuta etti o yüzden onu yapmış herkesi o kurtarmış gibi düşünmemek gerek.

Kardeşim o adam olmasaydı ne olacaktı adam yönetti ama o adamın fikirleri sayesinde o zaman kaybettiğimiz topraklarımızı tekrar kazandık.

Aslında öyle, medyada gözükmeyen birçok olay var. AKP döneminde İstanbul metro ekibinden bir grup İtalya'ya iş için gitti ama fotoğraflara bakıyorum genel evdeler. Bizim paramızla iki bacak aralarındaki organı tatmin ediyorlar. Millet ise bebeğinin iki bacak arasına alacak bez parası arıyor.
Buradaki yorumum en başta kesilmiş, sokaktaki kurnaz dayılar ve teyze hatta abi zannedenlerden bahsediyorum. Onları ifşalayın dedim. Siyasileri ifşalamaya gerek yok, taban bozuk yani bu halk. Bu halkın sınıfı bile yok. Nesin diyorsun cevap yok.

Körler ve sağırlar birbirini ağırlar. Bunu araştır ne demek istediğimi irdele. Toplu halk devrimi olmadıkça hiçbir şey düzelmez.

Evet haklısınız ama baştaki de Türk milletini daha da cahilleştiriyor, din kitap kuran diyen öyle yobaz bir kesim var ki laiklik tehlikede şu an.

Evet haklısınız ama baştaki de Türk milletini daha da cahilleştiriyor, din kitap kuran diyen öyle yobaz bir kesim var ki laiklik tehlikede şu an.
Alt yapısı olmasaydı bu vatandaşların emin olabilirsin bunlar yaşanmazdı. Abdestli kapitalist bunlar, 50 sene önce de aynıydı. Şimdi de aynılar, bunlar çirkinleşmeyi senden, benden daha iyi biliyor. Yani bunlar dün türemedi. Hep varlardı.

Pek alakalı olmayacak gibi ama. Kendini geliştirmelisin, çevrene örnek insan olman pek bir şey anlam ifade etmez sanırsam. Bir ülkedeki büyük gelişmenin anahtarı gençliktir, gençler kendini geliştirmeye layık görmüyor ise yapabilecek pek bir şey yok. Eski tarz idam ve korkutma yöntemleri de işe yaramaz, çünkü bilirsin yani örnek verecek olursak bir kölelere kendilerinin yapamayacağı bir şeyi hemen yapmalarını istersen isyan ederler böylelikle ne iş tamamlanır ne de huzur.

Böyle bir yorum geleceğini biliyordum. Her insan normal doğar aşırı faşist kardeşim. O adam sadece komut verdi diye kahraman mı oldu? O tüfekler efeler tarafından ateş edilip Yunanları indirdi diye Atatürk mü kahraman oldu? Hani nerede efelerimiz? Hani nerede Kâzım Karabekir?
Onlar niye konuşulmuyor da Atatürk konuşulup kutsanıyor?
O komutaları vermek kolay mı sanıyorsun sen? Atatürk düşmanı 14 gün içinde atacağını söylediginde çoğu kişi inanmamıştı o ise elini bu taşın altına soktu. Atatürk hakkında az bir şey okuyup konuş. Ayrıca kimse Kazım Karabekiri unutmadı efeleri de unutmadı ama dediginiz gibi o komutaları Atatürk verdiği için 29 Ekim gibi bayramlarımızda Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anarız.

Ayrıca adam sana trilyon tane icraat sayıyor hala bira fabrikası diyorsun yazık sana cidden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı