Ülkemizin yavaş yavaş Arap ülkesine dönmesi

Hocam yanlış anlamadın değil mi? Arap oluyoruz diyorum zaten onu ironi için söyledim
He OK
Bi an yanlış anladım ama gidişat hiç iyi değil

Kökeni Avrupa olan ve AB'nin bize teklif sunmasına rağmen Türkiye Native Orta Doğu yapılmaya çalışılıyor.

Suriye İç Savaşı bitti ama hala akın akın keyif için gelip gidiyorlar adeta.

Ülkede bu kadar Ukraynalı Mülteci yok cidden. Üstelik neredeyse vatandaşlık alanların çoğu Suriyeli, Pakistanlı yada Afganistanlı.

Neymiş efendim Din Kardeşiyiz

H-hayır ağlamıyorum gözüme arabistan kaçtı.

Dosya Ekleri

• 1665776644945.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 35
Ülkenin Arap ülkesine döndüğü yok, tam tersine gün geçtikçe batılılaşan bir ülkede yaşıyoruz. Bunu kadınların giyim kuşamına bakıp bile anlayabilirsin.
Avrupa'nın bazı bölgelerinde de buna benzer şeyler var, bu nüfusla ilgili.

Arkadaşlar bu söylediğiniz kültürel olarak Araplaşma değil, kapitalistik şirketlerin pazarlama taktikleri sadece. Nazi Almanyası'nda Coca Cola adamlar için Fanta çıkardı. Şirketler para kazanmak için ne gerekiyorsa yapar. Gerekirse ineğe tapar, kedi keser. Olayları karıştırmayın.

Kürtlerin nasıl zamanında kürtçe konuşmaları yasaklanmış ise şimdi suriyelilerin Arapça konuşmasının yasaklanması gerekir.
Kürtçe'nin yasak olmadığı hatta resmi dil olarak kullanıldığı tek ülke Irak

Cumhurbaşkanı bile Kürt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…