Ülkemizin yavaş yavaş Arap ülkesine dönmesi

Hocam yanlış anlamadın değil mi? Arap oluyoruz diyorum zaten onu ironi için söyledim :)
He OK
Bi an yanlış anladım ama gidişat hiç iyi değil

Kökeni Avrupa olan ve AB'nin bize teklif sunmasına rağmen Türkiye Native Orta Doğu yapılmaya çalışılıyor.

1665776466613.png

Suriye İç Savaşı bitti ama hala akın akın keyif için gelip gidiyorlar adeta.

Ülkede bu kadar Ukraynalı Mülteci yok cidden. Üstelik neredeyse vatandaşlık alanların çoğu Suriyeli, Pakistanlı yada Afganistanlı.

Neymiş efendim Din Kardeşiyiz :(

Screenshot 2022-10-14 154229.png

Son zamanlarda sosyalde böyle konuları görüyorum ve gerçekten de zoruma gidiyor çünkü sırf ülkemizi yabancılardan korumak için atalarımızın o kadar kan döktü ama birisi geliyor "onlar bizim din kardeşimiz" deyip ülkeye sokuyor. E atalarımız boşuna mı kan döktü o kadar? Bırak Arapça meyve suyu kutularına "Türkiye'de" sadece Suriyelilere hizmet edilen getir tarzı uygulama getirmişler ve bunu sadece Suriyeliler kullanıyor. Bu konu hakkında içimi dökmek istedim sözü size bırakıyorum.
Ülkenin Arap ülkesine döndüğü yok, tam tersine gün geçtikçe batılılaşan bir ülkede yaşıyoruz. Bunu kadınların giyim kuşamına bakıp bile anlayabilirsin.
Avrupa'nın bazı bölgelerinde de buna benzer şeyler var, bu nüfusla ilgili.

Arkadaşlar bu söylediğiniz kültürel olarak Araplaşma değil, kapitalistik şirketlerin pazarlama taktikleri sadece. Nazi Almanyası'nda Coca Cola adamlar için Fanta çıkardı. Şirketler para kazanmak için ne gerekiyorsa yapar. Gerekirse ineğe tapar, kedi keser. Olayları karıştırmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı