Ülkenin geleceğinden ümitli misiniz?

En iyi ogrenci sehiri Boston'dir ancak yasam maliyeti pahali. Ogrenciler icin bence midwest eyaletleri daha makul yasam maliyeti olarak Indiana, Ohio, Kentucky vs.

Kentucky'deyim su anlik daha oncesinde Atlanta, NY, NJ'de de yasadim.

Anladım hocam. Yeni konu açarsam oraya öğrenci olarak gitmeyle alakalı yardımcı olabilir misiniz? Çok iyi olur eğer olursanız.

Ülkenin rezervleri vesaire çok sağlam aslında yapılan bazı yapılan projeler de güzel. Ancak rezervleri nasıl değerlendirecekler orası muamma. İnsan konusuna gelecek olursak, orası karışık işte.

Ülkenin rezervleri vesaire çok sağlam aslında yapılan bazı yapılan projeler de güzel. Ancak rezervleri nasıl değerlendirecekler orası muamma. İnsan konusuna gelecek olursak, orası karışık işte.

Rezervden kasıt yeraltı kaynaklarıysa; yeraltı rezervleri en zengin ülkelerin çoğunda, ne refah ne özgürlük var. Bknz: Venezuela, Brezilya, Arjantin, Rusya, Azerbaycan, Kazakistan, İran, Çin, Güney Afrika, Botswana, Mozambik, Hindistan.

Daren Acemoğlu'nun Ulusların Düşüşü kitabını okuyun. Ülkelerin refahını yükselten şey yeraltı kaynaklarınız değil, insan kaynaklarıdır (ve insan kaynaklarının nasıl yönetildiğidir)

Dinsiz kalmaktan korkuyoruz.
Çünkü AKP'den önceki iktidar dini dolaylı yoldan yasaklamıştı ve şimdi AKP'nin karşısında o parti olduğundan onun iktidara geçmesini dinine tam inanan kimse istemez.

Değilim. Açık konuşmak gerekirse ülkenin geleceği çok da beni alakadar eden bir şey değil. Şu an burada olduğum için evet, endişelerim var ama sadece burada olduğum süre boyunca geçerli. Yakın zamanda bu tarz bir derdim olmayacak inşallah.

Evet o konuda haklısınız ancak ben rezerv konusuna ekonomik bakış açısıyla değinmiştim. Refah konusunda haklısınız.

Kutuplaşma takım gibi parti tutmak.
Turkiye birlik beraberlik içinde olacak olursa 3 sene içinde emin olun çok rahat bir şekilde refaha erisiriz. Bakın 3 sene.
Ülkenin konumu aşırı güzel, bunu Milliyetçi malum parti olarak almayın gerçekten öyle. Petrol'ün gerçekleri kitabını okumanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…