Ülkeniz için savaşır mısınız?

Adamlar senden vergi olarak dolar euro almıyorlar farkındaysan ama sen dolar veyahut euro olarak veriyorsan onu bilemem.

Dolar ile alakası yok. Eğer halkından aşırı derecede vergi alıyorsan o parayla yatırım ya da üretim yaparsın ve ülkenin ekonomisinde iyilesmeler yaparsın. Ekonominin iyi olması için kesinlikle ülkeye döviz girmesi gerekir diye bir kaide yok.

Vestel alman projesi diye biliyorum.
Ayrıca TOGG vardı ne oldu piyasa çıktı mı?
Vallahi ben çıktığnı hatırlamıyorum.

Farkındaysan fabrikası yapılıyor bu Minecraft gibi değil anında kod ile bir alanı doldurasın.

Ülkeye döviz girecek ki para miktarın artsın.

Yanlış olabilir bazı kısımları ama prototipi, yazılımı falan bize ait değil o kesin. Zaten biz daha motor yapamıyoruz. Almanlar satıyor bize.

Hayır halk TV'de. Ayşe'nin progra mıydı? Ama sizin bakkal Mehmet'ten daha az araştırmacı olduğunuz kesin.

Sadece tasarımı'nın yarısı italyanlara ait olma ihtimali var onun dışında diğer bütün her şey bizim.

Sadece tasarımı'nın yarısı italyanlara ait olma ihtimali var onun dışında diğer bütün her şey bizim.

Üretildi mi?
Hayır.
Bursa gemlikte fabrika açıldı mı?
Hayır.
Adamlar uzaya gidiyor biz daha araba yapamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…