Globo Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 331 29 Nisan 2022 #31 Biskrem. İçi çok çikolatalı ve bana leziz geliyor.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.273 Makaleler 3 Çözümler 13 29 Nisan 2022 #32 Tutku. Çikolatası daha akışkan.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #33 Globo dedi: Biskrem. İçi çok çikolatalı ve bana leziz geliyor. Genişletmek için tıkla... Çikolatasını ben de seviyorum (Tutku'nın daha iyi) ama dışındaki bisküvi Biskrem'de bayat geliyorken Tutku'ya çok leziz oluyor.
Globo dedi: Biskrem. İçi çok çikolatalı ve bana leziz geliyor. Genişletmek için tıkla... Çikolatasını ben de seviyorum (Tutku'nın daha iyi) ama dışındaki bisküvi Biskrem'de bayat geliyorken Tutku'ya çok leziz oluyor.
Globo Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 331 29 Nisan 2022 #34 Zinederon dedi: Çikolatasını ben de seviyorum (Tutku'nın daha iyi) ama dışındaki bisküvi Biskrem'de bayat geliyorken Tutku'ya çok leziz oluyor. Genişletmek için tıkla... Dışındaki bisküviyi çok seviyorum. Tutku ise hemen anında dağılıyor ağzımda.
Zinederon dedi: Çikolatasını ben de seviyorum (Tutku'nın daha iyi) ama dışındaki bisküvi Biskrem'de bayat geliyorken Tutku'ya çok leziz oluyor. Genişletmek için tıkla... Dışındaki bisküviyi çok seviyorum. Tutku ise hemen anında dağılıyor ağzımda.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.785 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #35 Tutku. Biskrem'in dark olan versiyonunu tek seviyorum.
1kedi7beni Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 854 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #36 Mehmet ULUDAĞ dedi: Merhaba. Hangi ürünü neden tercih ettiğinizi kısaca açıklar mısınız? Proje ödevim için gerekli. Genişletmek için tıkla... Şıklarda yok ama 75kilo biskolata erkeği olduğum için biskolata tercihimdir.
Mehmet ULUDAĞ dedi: Merhaba. Hangi ürünü neden tercih ettiğinizi kısaca açıklar mısınız? Proje ödevim için gerekli. Genişletmek için tıkla... Şıklarda yok ama 75kilo biskolata erkeği olduğum için biskolata tercihimdir.