AsjasFıdas1000
Hectopat
İnanç kısmını belirtmemin sebebi nasıl olsa ahiret var vb. konular benim için geçerli değil. Dediğiniz gibi en basitinden tarihi öğrenmeyi ve öğretmeyi bile tarihi yeterince sevemediğimden yapamıyorum.
Yani diyorsunuz ki zıt toplumlarla iletişimde bulunma ve ırkçı ol.2 şekilde olabilirsin;
1- Çomar olma!
2- Araplardan nefret et.
Bu iki şeyi yaptığında ister istemez yobazlığı bırakıp bilime yöneliyorsun ya da böyle yapanları destekleyenlerden oluyorsun. Öbür türlü yobaz ormanında bir fidan oluyorsun. Ama bu böyle bir orman ki zararı sadace kendine değil. Yabani ot gibi her yere yayılıyor.
Senin yobazlardan tek farkın sadece kutbun, bir taraf - diğer taraf + başka bir farkınız yok. Evet çoğunluk olarak Araplar kötü olabilir ama sen medeniyetin ve zekan ile onları bastırabilir ve kendine karşı zararsız hale getirebilirsin, böyle yaparak sadece düşük bir karakter izlenimi verirsin. Çıraya bakıp ormanı yakamazsın, biz ne ihanetler gördük ama 1 tane kalbi temiz ve düzgün insan için biz nelere göğüs gerdik bilmiyor musunuz? biz hala terörle uğraşıyoruz ve yerimizde Fransa, Amerika veya İngiltere gibi medeniyetin kalbi dediğimiz ülkeler olsaydı şimdi çoktan soykırım yapıp umursamaz bir şekilde iyi kötü ayırmadan tehdidi ortadan kaldırmıştı. Düşlediğimiz şekilde medeniyetin olduğu ve zeki insanları yaşadığı Türkiye için senin bu yanlıştan dönmeni rica ediyorum. Doğuda yaşıyorum buradaki insanları görsen ırkçı ve faşist olman 10 saniye bile sürmez, ama dediğim gibi çıra örneği veremeyeceğim ama bu sefer şöyle örnek vereyim: ormana bakıp çırayı yakmamalıyız bir tane düzgün faydalı çıra var çünkü. Adalet ve vicdan bunu gerektiriyor ama acılar hep yaşanacak bundan kurtuluş yok, Allah yardımcımız olsun.2 şekilde olabilirsin;
1- Çomar olma!
2- Araplardan nefret et.
Bu iki şeyi yaptığında ister istemez yobazlığı bırakıp bilime yöneliyorsun ya da böyle yapanları destekleyenlerden oluyorsun. Öbür türlü yobaz ormanında bir fidan oluyorsun. Ama bu böyle bir orman ki zararı sadace kendine değil. Yabani ot gibi her yere yayılıyor.
2 şekilde olabilirsin;
1- Çomar olma!
2- Araplardan nefret et.
İstatistik çok güzel bir bilim dalı hepinize öneririm.