Ümit 2677 Motion modeli sert kullanımda sorun yaratır mı?

dehset adam

Hectopat
Daha fazla  
Ümit 2677 Motion dağ bisikleti var bende sert kullanım dediğim merdivenden inme biraz yüksekten atlama vs. durumlarda parçalarda bir sorun olur mu merak ettim.

Evet olur. Bu bisikletler giriş seviye olduğundan sebep uygun fiyatlı. Bu yüzden de sadece bir yerden bir yere gitmek amacına uygun parçalar kullanılmış. Dediğin kullanım tarzında jant göbekleri-akortları, orta göbek vb parçalar sana maliyet doğuracaktır. Sürüşlerinde de kask kullanmayı ihmal etme :). Güvenli sürüşler.

Evet olur. Bu bisikletler giriş seviye olduğundan sebep uygun fiyatlı. Bu yüzden de sadece bir yerden bir yere gitmek amacına uygun parçalar kullanılmış. Dediğin kullanım tarzında jant göbekleri-akortları, orta göbek vb parçalar sana maliyet doğuracaktır. Sürüşlerinde de kask kullanmayı ihmal etme :). Güvenli sürüşler.

Merdivenden inerken mesela aynı şey geçerlimi merdivenlerde sorun yaratır mı?

Merdivenden inerken mesela aynı şey geçerlimi merdivenlerde sorun yaratır mı?
Evet elbette. Ulaşım için kullanmak ve merdiven inmek arasında çok büyük stres farkı var.

Ümiti Salcano gibi markaların giriş modellerinin göbek kısımları bu tip sürüşlerde çok çabuk yıpranıyor. Şahsen ben sürekli 30 cm. lik kaldırımlara inip çıkmak durumunda kalıyorum. 100 km. sonra arka lastik sağ sol yapmaya başlıyor ve eğer 30 tl verip bilya bakımı yaptırmazsam göbek parçalamaya kadar varıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı