Ümit dağ bisikleti alınır mı?

ozan furkan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, şimdi dayım kendisi de bisiklet almış ama kullanmayacağı belli. Ben de bisiklet almak istiyordum, annem de fırsatı değerlendirmiş, bisikleti istemiş. Bisikletten çok anlamam, sürdüğüm yerler çakıl yok, çamur falan olur, max ekstrem yerlerde sürmem. Sizce alınır mı? Dayım 10 bin TL’ye almış ama annem ya sonra verir ya da vermez. Fiyatı çok önemli değil yani, sizce elimde varken alayım mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250623_221537_Google.jpg
    Screenshot_20250623_221537_Google.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bisikletin fiyatı 20 bin lira (internette).

Bisiklet genel olarak güzel ama dağ bisikleti yani ağır şehir içinde yorucu olacaktır. Bendede Salcano NG777 var buda dağ bisikleti 14 KG şehir için bisikleti uzun süre kullanmak yoruyor.

Hocam bisikletin fiyatı 20 bin lira (internette).

Bisiklet genel olarak güzel ama dağ bisikleti yani ağır şehir içinde yorucu olacaktır. Bende de Salcano NG777 var bu da dağ bisikleti 14 kg şehir için bisikleti uzun süre kullanmak yoruyor.

Ya yormasinda çok problem yok ama ümit markası nasıldır bir problem çıkartır mıbonu merak ettim şu an kullanırken yazıyorum zaten vitesi cok iyi degil şimdilik onu fark ettim problem çıkartmadı ama zaten önceki bisikletim dandik market bisikletiydi ilaç gibi geldi bu.

Kankam bedava malın iyiliğini/kötülüğünü sorguluyorsun. :D Beğenmezsen gider satarsın, bedava sonuçta.

Ya yormasinda çok problem yok ama ümit markası nasıldır bir problem çıkartır mıbonu merak ettim şu an kullanırken yazıyorum zaten vitesi cok iyi degil şimdilik onu fark ettim problem çıkartmadı ama zaten önceki bisikletim dandik market bisikletiydi ilaç gibi geldi bu.
Hocam genel olarak şunu diyeyim piyasadaki gördüğünüz çoğu bisikletin gövdesini sadece kendilerini üretir. Vitestir, Jantmış, Yayları, Süspansiyonları, Lastikmiş, vs vs hepsini farklı şirketlere ait olur eğer siz bu bahsettiğim parçaları iyi takarsanız bisiklet iyi olur.

Ümit'in gövdesi nasıl bilmiyorum malzeme sizin elinizde artık gövdeye siz karar vereceksiniz. Ayrıca bisiklet alamam 2 yıl diyorsunuz ama bir sürü sonra binmek bile istemeyeceksiniz ben alalı 3 ay oldu toplasanız 1 hafta bindim sonra işte kenarda şimdi. Yaşınız 10 gibiyse belki arkadaşlarınız ile sürerseniz daha uzun süre süre bilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı