Ümit Özdağ açlık grevi yapıyor

İlgi çekmeye çalışmaya devam etsin, bir yere varamayacak. Sadece şov. Atatürkçüyüm, Türkçüyüm diyor, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'a selam olsun diyenlerle iş yapıyor.
1743534635483.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sen o kadar tesbih koleksiyonunu falan sat, bir telefon bir araba ile siyasete atıl. Mülteci sorununu gündeme sok, 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı çıkar ve ona %5 küsür oy aldır. Ancak sonra cumhurbaşkanı adayın seni satsın ve tutuklan.
Adamın başka kendisini başka anlatacak durumu yok tabii açlık grevi yapacak.

Ekrem Imamoglun'dan daha fazla uzuluyorum Ozdag'a. Ince ve Yavas ile birlikte Turk milliyetciligini, Ataturkculugu daha iyi yapan siyasi yok su an.
İkisinin de içeride olma sebebi aynı. Sevsek de sevmesek de. Maltepe mitingine gittiğimde çok fazla ülkücü gördüm. Bu çok hoşuma gitti. Adâletin ideolojisi yoktur. İmamoğlu kararına karşı çıktığım kadar Ümit Özdağ'a çektirilen bu çileye de karşıyım. Adamcağızın iddianamesini bile hazırlamıyorlar, iddianamesi olmadan yatıyor öyle içerde. İddianame olmadığı için davası görülemiyor, bir gün muhakkak ikisi de çıkacak ancak geç gelen adâlet, adâlet değildir.

Aynen öyle, Atatürkçüyüm, Türkçüyüm diyor Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'a selam olsun diyenlerle iş yapıyor.
Eki Görüntüle 2459328
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen öyle. Sözde Atatürkçü ve Türkçü ama " devletim istedi PKK ile masaya oturdum görüştüm " gibi tezat açıklamaları da var. Utanmadan savunuyor da bunu.

Terörist ile müzakere olmaz, mücadele olur. Masaya oturarak mı mücadele etmiş. 😅

Boş teneke bence. Milliyetçilik söylemleri ile kitle kazandı, aynı Oğan gibi.

Akepe istese Özdağı da satın alırdı, aynı Oğanı aldığı gibi.

Geçmişinde neyse şuanda da o yani. Boş teneke.

Özdağ da sözde Atatürkçü ve Türkçü ama " devletim istedi PKK ile masaya oturdum görüştüm " gibi tezat açıklamaları da var. Utanmadan savunuyor da bunu.

Terörist ile müzakere olmaz, mücadele olur. Masaya oturarak mı mücadele etmiş. 😅

Boş teneke bence. Milliyetçilik söylemleri ile kitle kazandı, aynı Oğan gibi.

Akepe istese Özdağı da satın alırsı, aynı Oğanı aldığı gibi.

Geçmişinde neyse şuanda da o yani. Boş teneke.
Hocam ben bu cevabı Ümit Özdağ için yazdım zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı