Ümit Özdağ açlık grevi yapıyor

Hocam ben bu cevabı Ümit Özdağ için yazdım zaten.
Düzenledim hocam yorumumu. :)

Özdağ balonunu Cevheri Güven patlattı zaten hocam.

Eğer Cevheri için fedöcü demezseniz açın izleyin videosunu, Özdağın boş teneke olduğunu görün farklı açıdan.

Gurur sayarım, boş teneke olduğu gerçeği değişmeyecek.

Screenshot_20250401-221752.jpg

Eğer Cevheri için fedöcü demezseniz açın izleyin videosunu, Özdağın boş teneke olduğunu görün farklı açıdan.

Eki Görüntüle 2459358
Ya eskinin pirocususun yada bugünün DEMlisi emin olamadım.

Ya eskinin pirocususun yada bugünün DEMlisi emin olamadım.
İnsanlar düşüncelerini özgür bir şekilde söylüyorlar. Lütfen onları itham etmeyin, belli kalıplara sokmaya çalışmayın. Daha önce bu sebeplerden dolayı pek çok masum konu kapatıldı.

İnsanlar düşüncelerini özgür bir şekilde söylüyorlar. Lütfen onları itham etmeyin, belli kalıplara sokmaya çalışmayın. Daha önce bu sebeplerden dolayı pek çok masum konu kapatıldı.
Kendisi çokta masum bir şekilde ifade ediyor gibi gelmedi bana. Halka seslenir gibi ss atıp gurur tablosudur falan yazmış. 😃

Eki Görüntüle 2459358

Bahsettigin PKK ile gorusme haberi 2011 secimlerinden once Yeni Soz gazatesi tarafindan servis edildi. Ozdag'da ilgili haberin gercek olmadigini ve suc duyurusunda bulundugunu bildirmisti zaten. Bir de gidip Cevheri icin fedocu demezseniz acin izleyin demissin yazdiginda utan bari. Ogan ile fark goremiyorum demeden once konuyla ilgili yaptigi aciklamalari bir oku derim de Cevheri Guven'in sozune itimat eden adam Ozdag'in aciklamasina mi inanacak :D

İlgi çekmeye çalışmaya devam etsin, bir yere varamayacak. Sadece şov. Atatürkçüyüm, Türkçüyüm diyor, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'a selam olsun diyenlerle iş yapıyor.
Eki Görüntüle 2459331
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

El sikmayi is birligi yapmakla nasil ayni kefeye koydun orasini sormuyorum bile. Ince'yi bile gectim muhtemelen butun siyasilerin birbiriyle fotografi vardir. Buradan is birligi yapiyorlar cikarimini yapmak icin 3 yasinda olmak lazim.

Son düzenleme:
El sikmayi is birligi yapmakla nasil ayni kefeye koydun orasini sormuyorum bile. Ince'yi bile gectim muhtemelen butun siyasilerin birbiriyle fotografi vardir. Buradan is birligi yapiyorlar cikarimini yapmak icin 3 yasinda olmak lazim.
Aralarında ne geçiyor beni ilgilendirmez, ben gördüklerimi ve duyduklarımı paylaşırım :)

Bahsettigin PKK ile gorusme haberi 2011 secimlerinden once Yeni Soz gazatesi tarafindan servis edildi. Ozdag'da ilgili haberin gercek olmadigini ve suc duyurusunda bulundugunu bildirmisti zaten. Bir de gidip Cevheri icin fedocu demezseniz acin izleyin demissin yazdiginda utan bari. Ogan ile fark goremiyorum demeden once konuyla ilgili yaptigi aciklamalari bir oku derim de Cevheri Guven'in sozune itimat eden adam Ozdag'in aciklamasina mi inanacak :D

Bence fazla ciddiye alıp kendinizi yoruyorsunuz. Mansur Yavaş, Muharrem İnce ve Ümit Özdağ bu ülkenin gerçek muhalefetleri/siyasetçileridir. Atatürk'ün ideallerinden ilerleyen yegane isimler bunlar. Gidip fetö artığı bir gazetecinin sözüne itibar etmeyeceğiz tabiki. Bugünkü siyasi ortamda ise tek ve ortak bir hedefin olduğunu düşünürsek, bütün muhalefetin birleşmesi gerektiği gerçeğinin Ümit Özdağ'ı CHP'yi desteklemeye ittiğini anlayabiliriz. Artık bu düzenin değişmesi gerek.

Aralarında ne geçiyor beni ilgilendirmez, ben gördüklerimi ve duyduklarımı paylaşırım :)

Ya kardesim gordugunu duydugunu paylasmamissin ki ikisinin birlikte cekindigi bir fotografi koymussun. Herhangi X bir partinin ana muhalefet parti lideri ile gorusup fotograf vermesi kadar normal bir sey mi var hangi dunyada yasiyorsunuz siz? Ince'de daha gecen gun Ozel ile ayni yerden konusma yapmadi mi? Siyasi bunlar birbiriyle gorusebilirler elbette birbirlilerinin fikirlerine yuzde 100 katilacaklar illa diye bir sey yok. Yavas cok mu mutlu saniyorsun Ozel'in aciklamalarindan ama mecbur yan yan geliyorlar iste.

Ya kardesim gordugunu duydugunu paylasmamissin ki ikisinin birlikte cekindigi bir fotografi koymussun. Herhangi X bir partinin ana muhalefet parti lideri ile gorusup fotograf vermesi kadar normal bir sey mi var hangi dunyada yasiyorsunuz siz?
Beni alakadar etmez, kimlerin kimlerle olduğu medyada açık bir şekilde paylaşılıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı