Ümitsizlik

@d karizma Ne yazımda ne de farklı bir yerde bu tarzda insanlara hakaret ettiğimi düşünmüyorum lakin gördüğünüz öyle bir yer varsa düzeltmek isterim. Ama gözüme çarpan şey bu yanıtta benzer hakareti onlara yaparak onlarla aynı kefeye girmiş olmadınız mı?
 
Sizin bu kadar umudunuzu yüksek tutmanızın tek nedeni sosyal medya oldu. Çünkü yapılan anketlerde hep CHP kazanıyordu bunun en büyük nedeni daha yaşı oy vermeye yetmeyen kişilerin bile sırf beğeni kasmak için sandığa gideceğiz, gerekeni yapacağız vs. yazıp sizleri umutlandırmasıydı. Diğer bir nedeni ise genellikle taraflı sayfalarda gezmeniz(genellikle kısmını atlama), haliyle hep CHP lafları duyunca ümidinizi yüksek tuttunuz.

Tamam belki istemediğin bir sonuç çıkmış olabilir ama hayat devam ediyor, bir şekilde kendini geliştirmeye bak ve ileride ülkeye yön veren insanlardan birisi olmaya çalış.
 
@HayatYordu üzüntümün kaynağı kaybetmekten ziyade kazanan tarafın ülkemize milyonlarca ne olduğu belirsiz mülteciyi alacak olmasından kaynaklı ve ailemin, çevremin ve bilhassa kazananlara oy verenlerin ileride çekeceği sorunların gözümün önüne gelmesiydi. Kılıçdaroğlu´nu asla isteyerek desteklemedim hatta adaylığına karşıydım zira kazanmak için bizim değil diğer partinin sahip olduğu oyların alınması gerektiğini düşünüyordum bunun için de Anadolu´da ilgi görebilecek bir ismin aday olmasından yanaydım. Bu arada karşılaştığım çoğu anket kaybettiğini gösteriyordu son anketler harici. Kişisel düşüncem zaten anketlerde de belliydi durumun böyle olacağı.
 

Geri
Yukarı