Ümraniye’de bıçaklı adam vurularak etkisiz hale getirildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Müdahale yerinde fakat bu yönetimde polislere full yetki verilmesi taraftarında değilim yarın öbür gün protestolarda kurşun sıkılırsa hiç hoş olmaz

Yok yanlış anladınız beni. Bıçağı sallayan kişi zaten bıçağı sallamayı bırakıyor. Bıraktığı arada uyarı verebilir demek istemiştim.
Belki adam uyarıya cevap vermeyecekti ve saldırmaya devam edecekti. Neden bu kadar garip bir milletiz anlamıyorum. Bir ülkeni her şeyi mi yanlış olur arkadaş.

Müdahale yerinde fakat bu yönetimde polislere full yetki verilmesi taraftarında değilim yarın öbür gün protestolarda kurşun sıkılırsa hiç hoş olmaz
Polislerin protestoculara sıkmak gibi bir hakkı olmadı olamaz zaten ancak bir protestocu protesto esnasında aynı bu adamın yaptığı gibi elinde bıçakla polise koşturursa öldürülse bile polis ceza almaz ve yine haklı müdahale olur tabii Twitter da bu hemen şuna çevrilir;
Solcu Gazete:
Kızgın polis masum protestocuyu acımadan öldürdü! Ve sadece sıktığı anın fotoğrafını koyar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…