Üniversite 1. sınıf ders seçimi nasıl yapılır?

ewquis

Decapat
Arkadaşlar, zorunlu dersleri seçtim güzel. Ama 24 kredi oldu. 30 yapmam lazım. Seçmeli ders seçmeye çalışıyorum sistem kontenjan dolu deyip duruyor. Ayrıca okulu aradım üniversite 1. sınıfta ders seçilmiyor, danışman hocanıza sorun dedi. Seçilmiyorsa ben krediyi nasıl tamamlayacağım? Ne yapmalıyım? Danışman hocaya da mail atarken ne yazacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Tüm dönemler" seçeneğinde neler var? Zorunlu olanlar, program seçmeli ve başka bölümden olanlar seni ilgilendiriyor. Diğer seçenekler şimdilik seni ilgilendirmiyor.
tüm dönemlerde benim tüm dönemlerdeki aldığım derslerim var. Ya olay şöyle ben seçmeli ders seçsem de 28 kredi oluyor.Dönem başı 30 yapmam lazım. Özel okuldayım. Mezun etmeyip okulumu mu uzatmaya çalışıyorlar para için. Ne yapıcam 30 kredi için. Seçmeli ders 2 tane alabiliyorum max. zorunlularla beraber 28’de kaldı

Sizin üniversitede bölüm içi seçmeli ile bölüm dışı seçmeli farkı var mı? Yani belki bölüm dışını almışsındır fakat bölüm içi seçmeliyi alamamışsındır ya da tam tersi. Onları bir kontrol et.

evet o ayrım var. Ama bölüm içi seçmeli ders 1 sınıfa açık değil. Genel seçmeli dersler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…