Üniversite 1.sınıf ders seçimleri nasıl yapılır?

burakcan544545

Femtopat
Merhaba, bu sene üniversite 1.sınıfı okuyacağım bugünde ders seçimleri açıldı ama tecrübeli olmadığım için hangi dersleri seçmem gerektiği konusunda bilgim yok bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
Bölüm: Uçak teknolojisi.
Üniversite: Nişantaşı Üniversitesi.
Kırmızı olarak işaretlediklerim bölümümün dersleridir.

1727088924440.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulun sitesine girersen bölümünde ders müfredatı vardır. Orada zorunlu dersleri görürsün ki genelde birinci sınıfta seçmeli olmaz. Burada görünüyor zaten bu derslerin hepsini almak zorundasın. Biraz okulunun sitesinde gezersen çok rahat bulabilirsin bu tarz şeyleri.

Eki Görüntüle 2316198
He tamam hocam bende buldum sağolun bir şey daha sorucağım maruz görürseniz girişimcilik ve matematik dersi benim seçim ekranımda yok bir sorun oluşturur mu öğrenci işlerini felan arayayim mi?

He tamam hocam bende buldum sağolun bir şey daha sorucağım maruz görürseniz girişimcilik ve matematik dersi benim seçim ekranımda yok bir sorun oluşturur mu öğrenci işlerini felan arayayim mi?

2024-2025 müfredatına göre baktım ama yoksa siz garantiye almak için bir arayın. Belki ilk dönem için kalkmıştır ama müfredat bilgisinde güncellememiş olabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı