Üniversite 1. sınıfta okula gitmemek sıkıntı olur mu?

Kardeşim trollüyor musun ya? Ders programını bilmiyor musun bakacaksın ders programına boş günlerde istersen Everest'te tırman ne yapmak istiyorsan yap.

Arkadaşlar hemşirelik okumayı düşünüyorum, ama okul açıldıktan sonra 2-3 ay okula gidemeyeceğim. İlk günler giderim arkadaş edinirim.

Birader bence sen bu kısmı tekrar sesli bir şekilde 3 kere daha oku

Birader bence sen bu kısmı tekrar sesli bir şekilde 3 kere daha oku
3 defa okudum kusura bakma...Dostum bak şimdi hemşirelik uygulamalı bir bölümdür yani seni alacaklar pratiğe götürecekler o olacak bu olacak. Arkadaşların imza atsa 1-2 teorik dersten yırtarsın ama uygulamalı derslerde yakalanırsın. İşletme vb. okusan 200-300 kişilik sınıflarda arada kaynayabilirsin ama o bölümde zor maalesef. Belki öğleden sonraların boş olur bazı günler o günlerde part-time çalışabilirsin özellikle decathlon çok iyi imkanlar sağlıyor part-time öğrencilere.

3 defa okudum kusura bakma...dostum bak şimdi hemşirelik uygulamalı bir bölümdür yani seni alacaklar pratiğe götürecekler o olacak bu olacak. Arkadaşların imza atsa 1-2 teorik dersten yırtarsın ama uygulamalı derslerde yakalanırsın. İşletme vb. okusan 200-300 kişilik sınıflarda arada kaynayabilirsin ama o bölümde zor maalesef. Belki öğleden sonraların boş olur bazı günler o günlerde part-time çalışabilirsin özellikle Decathlon çok iyi imkanlar sağlıyor part-time öğrencilere.

Çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun 🙂

Ayrıca okulunuzun imkanları bağlı okul bünyesinde de part-time çalışabileceğiniz işler bulabilirsiniz. Örneğin öğrenci işlerinde veya yemekhanede öğrenci çalıştıran okullar bulunmakta.

Oda güzelmiş, bakalım artık göreceğiz ona göre bir plan yaparız artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı