streetspirit258
Hectopat
Daha fazla
Ben 17 yaşında Fen Lisesinde okuyan fakat teknoloji ile arası çok iyi olan biriyim. Küçük yaşta dayımın ps1 almasıyla birlikte teknolojiye merak başladı. Bu daha sonra bilgisayarlarla, kamera gibi konularda da fazladan bilgi elde edindim. Donanım konusunda gerçekten başarılıyım ve bu konu hakkında çok bilgi birikimine sahibim. Arkdaşarım bilgisayar veya telefon tarzı ürüner alırken hep bana danışırlar. Teknolojiyle bu kadar alakalıyken hala mesleğimi seçememiş olmam çok şaşırtıcı. Fen son sınıf öğrencisiyim. Yazılımla ilgilenmiyorum, bana çok sıkıcı geliyor. Benim işim tamamen donanım. Bir çoğunuzun Bilgisayar Mühendisliği önerisinde bulunacağınızı biliyorum fakat benim matematiğim gerçekten kötü ve oraya gidip başarısız olmak istemem. Benim gibi bilgisayarlara ilgisi olan akrebam şuan bir teknoloji marketinde çalışıyor. İşini severek yapıyor fakat maaşı çok az. Ben üniversite bitirip iyi bir işe sahip olmak isterim. Bu konu hakkında yardımınızı bekliyorum.
Not:Yurtdışında yaşıyorum ve burslu olarak oraya gelme şansım çok yüksek. Tercih konusunu daha önce hiç düşünmedim. Kendi okudğunuz bölüm hakkında bilgi, edindiğiniz deneyimler ile doğru bölümü seçmemde yardımcı olmanızı istiyorum.
Not:Yurtdışında yaşıyorum ve burslu olarak oraya gelme şansım çok yüksek. Tercih konusunu daha önce hiç düşünmedim. Kendi okudğunuz bölüm hakkında bilgi, edindiğiniz deneyimler ile doğru bölümü seçmemde yardımcı olmanızı istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: