Üniversite dersleri kaçta başlıyor?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gideceğim ünüversite evime 2 saat uzaklıkta, Ankara ego otobüsleriyle gideceğim. Dersler üniversitelerde kaçta başlıyor? Veya ilk derse yetişemeyecek olursam ne yapmam gerekiyor? Benim durumuma göre ders programı ayarlanabilir mi veya öğleden sonra dersler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gideceğim ünüversite evime 2 saat uzaklıkta, Ankara ego otobüsleriyle gideceğim. Dersler üniversitelerde kaçta başlıyor? Veya ilk derse yetişemeyecek olursam ne yapmam gerekiyor? Benim durumuma göre ders programı ayarlanabilir mi veya öğleden sonra dersler var mı?

Sonuçlar ne zaman açıklandı gidecegim dedin.

Her okulun kendi sistemi var diye biliyorum. Okula sormanız gerekli.

Çok değişkenlik gösteren bir şey. Bazı günler oluyordu sabah 8'de ders var 10'da bitiyor- aynı gün 13T'e ders var 15'te bitiyor. Arada 3 saat boşluk oluyordu. Lise gibi düşünme yani ders programı açıklanınca öğrenirsin. Bölümün resmi sitesini kontrol et ara sıra.

Ders saatleri değişkendir. Bazı günler sabah 8-9, bazı günler 15 olabilir, ders programına bakman gerek. Alternatif güzergah, yol ve etrafta yaşayıp o tarafa gidenlerle tanışıklık iyi olabilir.

Çok değişkenlik gösteren bir şey. Bazı günler oluyordu sabah 8'de ders var 10'da bitiyor- aynı gün 13T'e ders var 15'te bitiyor. Arada 3 saat boşluk oluyordu. Lise gibi düşünme yani ders programı açıklanınca öğrenirsin. Bölümün resmi sitesini kontrol et ara sıra.
Hocam baktım ama girmemişler daha tercihimi ders saatlerine göre yapacağım napmalıyım. Evimden okul 2 saat sürüyor sabah gidişlerimi hesaplamaya çalışıyorum.

Hocam baktım ama girmemişler daha tercihimi ders saatlerine göre yapacağım ne yapmalıyım. Evimden okul 2 saat sürüyor sabah gidişlerimi hesaplamaya çalışıyorum.

Şu an belli değildir. Daha derslere kayıt olacaksınız hocam akademik takvime bakın.

Her şey hocanın billurunun keyfine göre işliyor, eğer derse yetişemezsen başka günde aynı dersi verdiği bir programın dersine girebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı