Üniversite hakkında ne yapılmalı?

Sukunanınteli

Hectopat
Merhaba. Ben mezun senemde çalışmadığım için kötü bir sıralama yapmıştım ve o zaman burslu grafik tasarım YBS falan zor geliyordu. Gidebiliyordum ama gitmedim. Polonya'da fırsat buldum tanıdıklarım da sağ olsun vize vs. okul her şeyi hallettik vize retti geldi olmadı. Şimdi seneye ekim için yine başvurabilirim bu sefer zamanımda bol ama sorun şu babam son 5 ayda YKS'ye kasmamı öneriyor. Ben de tamamım amaemin olamıyorum sayısal 250k istiyorum. Çok değil biliyorum bazılarınız için ben çalışmadığım için bana yetiyor ama. İşte 5 ay YKS'ye kas diyor oldu da yazın da vize ret yersem diye tek sorun vize yani okul ve kalma yeri vs. her şeyi kendim hallediyordum zaten. Dilim de iyi ekstra olarak Almanca öğreniyorum şu an zaten. Sınav konusunda tereddütlerim var çünkü çalıışmamıştım ve aylardır bakmadım derslere en son geçen sene Mayıs'ta bakmıştım fikirleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Polonya Avrupanın köyü zaten. Ekonomik olarak Türkiyeden pek bir farkı yok. Benim tavsiyem YKS'de iyi kötü bir sıralama yapıp 2. bir planı elde tutmak olurdu. Polonya sonrası Almanyaya geçme durumu olur muhtemelen, bu durumda okuduğunuz üniversite muhtemelen çok bir işinize yaramayacak fakat vizeniz tekrardan ret yerse elinizde en azından üniversite okuma imkanı olur.

Polonya Avrupanın köyü zaten. Ekonomik olarak Türkiyeden pek bir farkı yok. Benim tavsiyem YKS'de iyi kötü bir sıralama yapıp 2. bir planı elde tutmak olurdu. Polonya sonrası Almanyaya geçme durumu olur muhtemelen, bu durumda okuduğunuz üniversite muhtemelen çok bir işinize yaramayacak fakat vizeniz tekrardan ret yerse elinizde en azından üniversite okuma imkanı olur.
Gerçekten öyle, polonya Avrupa'nın Türkiyesidir. Avrupa birliğinde ama o kadar fakir ki euro bile kullanamıyor.

Gerçekten öyle, polonya Avrupa'nın Türkiyesidir. Avrupa birliğinde ama o kadar fakir ki euro bile kullanamıyor.
Polonya şu anki fakirliğinin yanı sıra gün geçtikçe fakirleşen bir ülke. Türkiyeden Polonyaya gitmek akıl kârı değil. Sadece dediğim gibi oradan Almanya veya diğer gelişmiş AB ülkelerine geçilecekse mantıklı.

Arti olarak, yakin bir arkadasim Varsova'da yasiyor ve kendisi de soyluyor Varspva haric bildigimiz koy gibi, paso mustakil evler, hic bina yok. Gokdelen uzun binalar apartmanlar falan sadece Varsova'da var. Onun disindaki diger sehirlerde sagda solda otlayan inek bulabilirsiniz. Insanlari hakkinda da hirsiz olduklari soylenir, boyle bir " polish stereotype " vardir.

Polonya şu anki fakirliğinin yanı sıra gün geçtikçe fakirleşen bir ülke. Türkiyeden Polonyaya gitmek akıl kârı değil. Sadece dediğim gibi oradan Almanya veya diğer gelişmiş AB ülkelerine geçilecekse mantıklı.
Litvanya falan olabilir hocam, en azindan daha az tehlikeli ve sakin. Polonyali insanlar cok sikintili. Ayni adana gibi 2 dakika semsiyeni dukkana girerken kapinin dibine birak hemen calarlar, aynisi polonya.

Arti olarak, yakin bir arkadasim Varşova'da yasiyor ve kendisi de soyluyor varspva haric bildigimiz koy gibi, paso mustakil evler, hiç bina yok. Gokdelen uzun binalar apartmanlar falan sadece Varşova'da var. Onun disindaki diger sehirlerde sagda solda otlayan inek bulabilirsiniz. Insanlari hakkinda da hirsiz olduklari soylenir, boyle bir " polish stereotype " vardir.

Olay o değil hocma şu an kayıtlı oolduğum okulda yazılım bölümü okuyordum Online alıyordum çok iyiydi eğitimi vs. kırsal vs. umurumda değil pek ucuz olması iyi benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı