Üniversite harcı ikinci dönemde yatırılır mı?

2 Yıllık üniversite kazandım ilk yıldan bahar döneminden (yani ikinci dönemden) kaldığım dersim var sadece. Şimdi yeni dönem için harç istiyorlar benden, ilk dönem kaldığım ders yok o yüzden harcı yatırmasam ikinci dönem yatırsam herhangi bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okulun uzadığını varsayıyorum. Ders yoksa yatırmayabilirsiniz. İkinci dönemde harç yatırır ve ders kaydınızı yaparsınız.

Şu an kaçıncı senenizdesiniz? Eğer ikinci yılınızdaysanız, 2. senenin derslerini alabilirsiniz. Üst sınıfa geçmek için, önceki seneden bütün dersleri geçeceksiniz diye bir şey yok.

Okulum bitti yani iki yıl tamamlandı fakat ilk yıldan kaldığım dersi ikinci yılda veremedim final notuyla kaldım şimdi yeni dönem başlıyor fakat benim dersim bahar dönemine ait kalkıp da ilk dönemin parasını yatırmasam ikinci dönem başında kaydımı yatırırsam sorun olur mu?

Bildiğim kadarıyla olur. Her okulda aynı mıdır, bilemiyorum. Danışmanınıza sorsanız daha iyi olur. Normal şartlarda harç yatırmazsanız ders kaydı yapamazsınız sadece. Bu dönem için dersiniz yoksa da para yatırmanıza gerek yok haliyle. Siz yine de doğrulamak için arayın ya da öğrenci bilgi sisteminden mesaj atın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı