Üniversite hocasının sapıkça şeyler paylaşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sapıkça şeyler paylaşıyor diye bir de Cimer'e şikayet edeceksin? Cimer bir şey yapamaz ne taciz var ne bir şey. Saçma.
 
Yasal bir suç mu bilmiyorum ama etik olmadığı kesin. Özellikle sosyal medya hesaplarında öğrencileriyle takipleşiyorsa. O hocayla takipleşen başka hocalar var mı acaba okulunuzdan? Bir de paylaştığı şeyler yalnızca size mi sapıkça geliyor? Sapıklığın derecesi ne yani? Arkadaşlarınızla falan konuştunuz mu bunu?
Bir kadının cinsel organı gözüküyor daha ne diyeyim. Kimine göre sapıkça kimine göre normal birşey kişinin zihniyetinde bitiyor bu.
Sapıkça şeyler paylaşıyor diye bir de Cimer'e şikayet edeceksin? Cimer bir şey yapamaz ne taciz var ne bir şey. Saçma.
Bu adam öğretmen. Mahallendeki sıradan Bakkal Mehmet abi değil. Haddin olmayan işlere karışmamalısın.
Orta Doğu/Arabistan yasakçı zihniyeti ile açılmış bir konu daha. Konu sahibini görmezden gelip geçin. Fazla zaman harcamaya gerek yok.
Umarım kendi çevrendeki kişilerde bu hocanın eline düşer. O zaman görürüz seni.
 
Şikayet ettiğin taktirde bir yaptırımı olacaktır. Nasıl parti yapan polisler yaptırım aldıysa o da alacaktır. Oysa ki onların da özel hayatıydı. Kime ne değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Yasal bir suç mu bilmiyorum ama etik olmadığı kesin. Özellikle sosyal medya hesaplarında öğrencileriyle takipleşiyorsa. O hocayla takipleşen başka hocalar var mı acaba okulunuzdan?
Bir kadının cinsel organı gözüküyor daha ne diyeyim. Kimine göre sapıkça kimine göre normal birşey kişinin zihniyetinde bitiyor bu.

Okul yönetimine bildirebilirsiniz bence.
 
Konu sahibi bir şeyler yazmış beni alıntılayıp, "görmezden gel" seçeneğini kullandığım için ne yazdığını bile görmüyorum. Çok güzel bi özellik bu. Konuşsun kendi kendine sabaha kadar😁
 
Konu sahibi bir şeyler yazmış beni alıntılayıp, "görmezden gel" seçeneğini kullandığım için ne yazdığını bile görmüyorum. Çok güzel bi özellik bu. Konuşsun kendi kendine sabaha kadar😁
Hocam saygısızlık yaptınız gibi geldi bana.Adam konu açmış siz irite edici şekilde cevap veriyorsunuz hiç vermeyin daha iyi.
 
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

İnsan yorum yapmadan önce bir konuyu okur, nedir diye düşünmeye çalışır.

Konu sahibi diyor ki bir öğretim görevlisi ve sansürsüz cinsel içerik paylaşıyor. Siz halen özgürlük diyorsunuz. Bu hem sapkınlıktır hem de yasal olarak suçtur.

Konuyu okumadan yorum yapmayın, bu tarz yüz kızartıcı saçmalıkları başımıza normalleştirmeye kalkmayın.


TCK 226 dedi:
Madde 226- (1) a) Bir çocuğa müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünleri veren ya da bunların içeriğini gösteren, okuyan, okutan veya dinleten,

b) Bunların içeriklerini çocukların girebileceği veya görebileceği yerlerde ya da alenen gösteren, görülebilecek şekilde sergileyen, okuyan, okutan, söyleyen, söyleten,

c) Bu ürünleri, içeriğine vakıf olunabilecek şekilde satışa veya kiraya arz eden,

d) Bu ürünleri, bunların satışına mahsus alışveriş yerleri dışında, satışa arz eden, satan veya kiraya veren,

e) Bu ürünleri, sair mal veya hizmet satışları yanında veya dolayısıyla bedelsiz olarak veren veya dağıtan,

f) Bu ürünlerin reklamını yapan,

Kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis ve adlî para cezası ile cezalandırılır.

(2) Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri basın ve yayın yolu ile yayınlayan veya yayınlanmasına aracılık eden kişi altı aydan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

(3) Müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içeren ürünlerin üretiminde çocukları, temsili çocuk görüntülerini veya çocuk gibi görünen kişileri kullanan kişi, beş yıldan on yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu ürünleri ülkeye sokan, çoğaltan, satışa arz eden, satan, nakleden, depolayan, ihraç eden, bulunduran ya da başkalarının kullanımına sunan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır. (1)

(4) Şiddet kullanılarak, hayvanlarla, ölmüş insan bedeni üzerinde veya doğal olmayan yoldan yapılan cinsel davranışlara ilişkin yazı, ses veya görüntüleri içeren ürünleri üreten, ülkeye sokan, satışa arz eden, satan, nakleden, depolayan, başkalarının kullanımına sunan veya bulunduran kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

(5) Üç ve dördüncü fıkralardaki ürünlerin içeriğini basın ve yayın yolu ile yayınlayan veya yayınlanmasına aracılık eden ya da çocukların görmesini, dinlemesini veya okumasını sağlayan kişi, altı yıldan on yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılır.

(6) Bu suçlardan dolayı, tüzel kişiler hakkında bunlara özgü güvenlik tedbirlerine hükmolunur.
 
@24099 Konunun başında sapıkça şeyler paylaşıyor dediğinde konu sahibine göre cinsel içerikli olduğunu ama normâlde cinsel içerik namına hiç bir şey olmadığını düşündük. Zaten sonra vajina falan dedi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı