Üniversite için 8000 TL tablet önerisi

JemVargasTR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben eczacılık okuyorum. Bolumum gereği çok fazla not tutmam gerekiyor. Tableti not tutmak, film dizi izlemek için kullanacağım oyun için almayacağım. Bütçem 7-8 k arası. Bir tableti alıp 5-6 yıl kullanmak da istemiyorum, 3 yıl beni idare etsin donma kasma yapmasın sorun yaşatmasın yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Simdiden teşekkürler.

PT.com.tr'den eğitim indirimiyle 5.500 TL'ye iPad 9. nesil.
Yanına da Apple Pencil. Eğitim ve saydığınız ihtiyaçlar anlamında her açıdan mantıklı seçim olur.

iPad 9.nesil bence çok iyi genel anlamda. Ama daha yeni nesil bir görünüm ve daha fazla hız isterseniz iPad Air 4.nesil alınabilir biraz daha eklenip.

iPad 9.nesil bence çok iyi genel anlamda. Ama daha yeni nesil bir görünüm ve daha fazla hız isterseniz iPad Air 4.nesil alınabilir biraz daha eklenip.

Hocam 9.nesil not tumak için gayet yeterli ama gerek görünümünün eski olması, gerekse Type-C olmamasının dosya aktarımında sorun yaşatır düşüncesi gerekse film izlerken ekranın üst ve altının kesilmesi beni biraz uzak tutuyor. iPad Air 9300 lira ve kalemiyle 11k oluyor. Maalesef o kadar bütçem yok.

PT.com.tr'den eğitim indirimiyle 5.500 TL'ye iPad 9. nesil.
Yanına da Apple Pencil. Eğitim ve saydığınız ihtiyaçlar anlamında her açıdan mantıklı seçim olur.
hocam type-c olmaması dosya aktarımında sorun yaratır mı? Ve ekranın tam lamine olmaması ve film izlemede ekranın kenarlarından siuah kırpmalar olması olumsuz etkiler mi?

@Asmerrrr @Mansion @Evil Belief peki matepad 11.samsung s7 fe ye bakış açınız nasıl acaba ? Birde ikinci el ıpad alınır mı acaba 2.ele pek güveni olmayan biri olarak soruyorum

Artık Cloud servisleri çok yaygın kullanılıyor, en son ne zaman telefon ya da tablete dosya atmak için bilgisayara bağladığımı hatırlamıyorum. Çok büyük boyutlu dosyalar atıyorsanız belki sorun yaratır, onun dışında sanmıyorum.

O siyah kırpma olayı ekranı biraz küçültüyor evet ama ekranı tam dolduran formatta bir tablet var mı bilmiyorum. İster istemez hepsinde az ya da çok oluyor galiba.

hocam kitap pdfleri fln paylaşırım maxımum oonlarda 50-500mb arası muhtemel. birde telefonım android oldugu için ıcloud hesabıma bağlanabilir miyim bilmiyorum.2.el olarak 7500 e air 4 mü alınır sizce yoksa kalemiye 7000 e samsung tab s7 mi

Samsung alabilirsin. Güzel tablet. 2. el için de eğer gidip bakarsan falan olur.
teseşekkürler hocam

@JemVargasTR Google Drive kullanılır o problem değil. Tab S7'nin ekranı TFT görünüyor, o kadar para verip TFT ekran kullanmak istemem şahsen. Apple tablet işinde zirve.

@JemVargasTR Google Drive kullanılır o problem değil. Tab S7'nin ekranı TFT görünüyor, o kadar para verip TFT ekran kullanmak istemem şahsen. Apple tablet işinde zirve.
çok teşekkürler hocam samsungu eledim o zaman son olarak matepad 11+klavye+kalemi 6100 lira civarı ıpad 9+kalem de 7300 lira civari.Sizce hangisi en son olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…