Arkadaşlar beni belki görmüşsünüzdür önceden sistem tavsiyesi için konu açmıştım. Çeşitli aksaklıklar yüzünden sistemi bir türlü toplayamamıştım. Şimdi ise bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandım, hazırlık sınıfındayım. Seneye mutlaka bir bilgisayara ihtiyacım olacak çünkü şu an kullandığım bilgisayar günde 7-8 kere kapanıyor ve açılması da ayrı sıkıntı yaşatıyor. Sistem özellikleri de yetersiz zaten(6 sene gibi bir zaman oldu toplayalı). Kendi çapımda ve sistem tavsiyelerine bakarak bir masaüstü bilgisayar topladım. Kasam ve monitörüm var. Güç kaynağım xigmatek tauro serisi 80plus 600w. EDIT: ekran kartını 970 olarak da düşünebilirsiniz.

Sizce bu sistem uyumlu olmuş mu? Nasıl performans verir? Bir diğer sorum ise bu bölümde okuyan kişiler elbet vardır. Sizce dizüstü bilgisayar mı daha iyi olur bölümüm için okula git gel vs. yapılması açısından. Eğer dizüstü daha iyi olur diyorsanız şu bilgisayarı bu sistem yerine alırsam işimi görür mü?
Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook

Sizce bu sistem uyumlu olmuş mu? Nasıl performans verir? Bir diğer sorum ise bu bölümde okuyan kişiler elbet vardır. Sizce dizüstü bilgisayar mı daha iyi olur bölümüm için okula git gel vs. yapılması açısından. Eğer dizüstü daha iyi olur diyorsanız şu bilgisayarı bu sistem yerine alırsam işimi görür mü?
Asus X550JX-XX171D 12GB 4GB GTX 950M Notebook

Son düzenleme: